Play-off-ul Ligii I la fotbal, etapa a patra

FCV Farul, trei puncte preţioase obţinute la Piteşti. Adi Petre, gol la prima atingere de balon

219
FCV Farul, trei puncte preţioase obţinute la Piteşti. Adi Petre, gol la prima atingere de balon - 1-1649577788.jpg

Articole de la același autor

După un egal şi două eşecuri, FCV Farul a obţinut prima victorie în play-off-ul Ligii I la fotbal. Echipa constănţeană s-a impus, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa celor de la FC Argeş, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a patra.

„Marinarii” au dominat clar încă din primul minut, au împins jocul mult în jumătatea adversă, iar golul lui Radaslavescu, din minutul 27, după o frumoasă acţiune a lui Pitu şi o minge respinsă greşit de portarul Greab, a consfinţit o diferenţă firească după primele 45 de minute.

Repriza secundă a aparţinut tot constănţenilor, care şi-au creat ocazii importante şi au înscris încă o dată, prin Adrian Petre, în minutul 62, care, la prima sa atingere a balonului după introducerea pe teren, a reluat din trei metri o pasă a lui Artean.

FCV Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Boboc, Larie, Artean, De Nooijer, Radaslavescu (min. 82, Martinovic), Nedelcu (min. 46, Mladen), Grameni, Iancu (min. 61, Sali), Betancor (min. 61, Ad. Petre), Pitu (min. 61, Moldoveanu).

Graţie acestui succes, Farul acumulează 28 de puncte şi se menţine pe locul cinci în clasament, la două „lungimi” de ocupanta locului patru, FC Voluntari, care, luni, 11 aprilie, de la ora 21.00, are meci greu în deplasare, cu FCSB.

Astfel, „marinarii” nu numai că şi-au luat revanşa în faţa unei formaţii care se impusese în ambele jocuri din sezonul regulat (2-1 la Piteşti şi 1-0 la Ovidiu), dar rămân în cursa pentru un loc calificant în cupele europene.

XXX

Rezultat bun şi pentru Farul Constanţa II, care a disputat, sâmbătă după-amiază, meciul din etapa a doua a play-off-ului Ligii a III-a, Seria a III-a. Constănţenii au evoluat în deplasare, contra Agricolei Borcea, unde au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0).

Farul II a deschis scorul prin Răzvan Tănasă, în minutul 64, însă gazdele au egalat prin Ilie Gaţă, în minutul 72.

Farul II (antrenori Sorin Rădoi, Stere Banoti): Muşat (min. 13, Dincă), Sîrbu, Bîrzu, Dănuleasă (min. 46, Maftei), Borza, Călin, Buta, Popescu, Bodişteanu (min. 83, Mazilu), Cojocaru, Tănasă.

În cealaltă partidă a rundei, CS Afumaţi a trecut la pas, scor 4-2, de SC Popeşti-Leordeni.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4297 secunde