Fotbal / Medalie simbolică oferită jucătorilor naționalei U19 pentru calificarea la Campionatul European

147
Fotbal / Medalie simbolică oferită jucătorilor naționalei U19 pentru calificarea la Campionatul European - 1-1649316713.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul lunii martie, naţionala de fotbal U19 a României s-a impus în grupa de calificare de la Turul de Elită și și-a asigurat prezența la Campionatul European din această vară, din Slovacia.

Toți jucătorii care au contribuit la calificarea României la turneul final au primit, din partea Federației Române de Fotbal, o medalie simbolică, menită a le aminti peste ani de acest succes important.

Medalia le-a fost oferită de observatorul de joc înaintea meciurilor echipelor de club la care evoluează, informează Federaţia Română de Fotbal.

Naționala U19 a obținut calificarea la Campionatul European după ce a câștigat grupa de calificare de la Turul de Elită din Croația, contabilizând şase puncte în cele trei meciuri disputate.

La turneul final s-au calificat până acum, pe lângă România: Austria, Anglia, Franța, Israel, Italia și Slovacia. Ultima calificată va fi stabilită în luna iunie, când se vor disputa și meciurile din grupa 6 de la Turul de Elită.

Tragerea la sorți a grupelor este programată pentru data de 28 aprilie. Competiția va avea loc în perioada 18 iunie - 1 iulie 2022.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3484 secunde