Gol încasat în minutul 89! "Marinarii", înfrângere nemeritată în deplasarea de la Voluntari

164
Gol încasat în minutul 89!

Articole de la același autor

FCV Farul a fost învinsă, cu scorul de 0-1 (0-0), de FC Voluntari, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru etapa a treia a play-off-ului Ligii I la fotbal.

Un meci dominat cu autoritate de „marinari”, care şi-au creat multe ocazii la poarta lui Popa, dar nu au reuşit să concretizeze niciuna dintre acestea. Radu Boboc a avut şansa de a pecetlui soarta întâlnirii, în minutul 82, când şutul său a fost blocat salvator de Droppa, iar când jocul se îndrepta spre o remiză albă, Ricardinho a deviat în plasă mingea trimisă cu capul de Ciobotariu, în urma unui corner. Era minutul 89, era al doilea şut pe spaţiul porţii al Voluntariului, iar golul portughezului avea să rămână unicul al întâlnirii.

FCV Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Dussaut (min. 72, Boboc), Larie, Mladen, De Nooijer, Artean, Nedelcu (min. 64, Grameni), Ciobanu (min. 58, Petre), Omoh (min. 58, Iancu), Betancor, Sali (min. 58, Radaslavescu).

În clasamentul play-off-ului, echipa constănţeană, care nu are nicio victorie în ultimele patru etape (două egaluri, două eşecuri) şi în care nu a marcat niciun gol, ocupă locul cinci, cu 25 de puncte, iar şansele de a prinde locul trei, care i-ar asigura un loc în cupele europene, s-au redus destul de mult.

Runda viitoare, Farul va juca, în deplasare, cu FC Argeş.

XXX

Farul Constanţa II a susţinut, în Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, confruntarea decisivă pentru accederea în play-off-ul Ligii a III-a la fotbal, contra Gloriei Albeşti.

Chiar dacă avea de partea sa şi varianta remizei, echipa pregătită de Sorin Rădoi şi Stere Banoti a obţinut o victorie fără drept de apel, scor 4-0, golurile fiind marcate de Roberto Mălăele (min. 24), Ştefan Bodişteanu (min. 40) şi Luca Andronache (min. 45+2, 89).

Farul II: Muşat, Georgescu (min. 46, Maftei), Bîrzu (min. 46, Dănuleasă), Buta, Chera, Popescu (min. 46, Călin), Sîrbu, Mălăele (min. 50, Cojocaru), Tănasă, Andronache, Bodişteanu (min. 56, Malama).

Cu toţi cei 20 de jucători din lotul pentru meciul cu Gloria Albeşti proveniţi din propria academie, Farul II a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii a III-a, urmând să-şi continue lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale etapei a 18-a: CSM Feteşti - CS Afumaţi 1-3, SC Popeşti Leordeni - ACSM Olteniţa 5-0, FC Voluntari II - Recolta Gh. Doja 1-1, Înainte Modelu - Agricola Borcea 1-2.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6707 secunde