Fotbal / S-a încheiat a treia sesiune a cursului Business Excellence in Football Management

120
Fotbal / S-a încheiat a treia sesiune a cursului Business Excellence in Football Management - 1-1648534393.jpg

Articole de la același autor

Cei 25 de cursanți Business Excellence in Football Management au participat, în București, la al treilea modul al programului, centrat pe noțiuni de finanțe, informează Federaţia Română de Fotbal.

Lectorii ASEBUSS au prezentat cele trei teme de curs - Management Financiar, Sustenabilitate Financiară și Managementul Schimbării - pe parcursul a două zile. În cele două module din sesiunile precedente, participanții și-au consolidat noțiunile legate de Leadership și Strategie.

Următoarele sesiuni de curs, care vor și încheia prima ediție, sunt programate în luna iunie. Participanții la program provin din medii diverse, de la cluburile de Ligile 1, 2 și 3, la asociații județene de fotbal, mediul business, și Federația Moldovenească de Fotbal.

În toamnă, vor avea loc înscrierile pentru următoarea ediție Business Excellence in Football Management. Programul este organizat de Academia Națională de Fotbal în parteneriat cu Școala de Afaceri ASEBUSS și se adresează președinților, managerilor și persoanelor cu rol executiv din cluburile de fotbal și futsal.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7568 secunde