Derby-ul Farul II - Gloria Albeşti, decisiv pentru calificarea în play-off-ul Ligii a III-a

92
Derby-ul Farul II - Gloria Albeşti, decisiv pentru calificarea în play-off-ul Ligii a III-a - 1-1648727274.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 1 aprilie, sunt programate ultimele două partide din cadrul etapei a 18-a, ultima din sezonul regulat al Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a.

Toate privirile se vor îndrepta spre Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu, acolo unde, de la ora 17.00, se va desfăşura derby-ul local dintre FC Farul Constanţa II şi Gloria Albeşti. Dincolo de ambiţiile fireşti, cele trei puncte puse în joc sunt extrem de importante şi vor cântări decisiv în economia clasamentului la finele sezonului regulat.

Înaintea fluierului de start, „marinarii” ocupă locul trei în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce formaţia din Albeşti este pe cinci, cu 28 de puncte. Cu o victorie sau o remiză, Farul II şi-ar asigura accesul în play-off (locurile 1-4), însă există şi varianta ca ambele echipe să meargă mai departe braţ la braţ. Dacă Gloria Albeşti se impune la Ovidiu, iar Agricola Borcea (locul patru, 30 puncte, golaveraj net inferior Farului) va pierde meciul din deplasare, cu Înainte Modelu, atunci judeţul Constanţa va avea două reprezentante în play-off.

În clasamentul Seriei a III-a, lideră este CS Afumaţi (45 p), secondată de SC Popeşti Leordeni (38 p).

XXX

Farul U17 (antrenori Ionuţ Mihu şi Cristian Şchiopu) s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a câştigat, cu scorul de 3-1 (0-1), partida cu Petrolul Ploieşti U17, disputată în deplasare, contând pentru sferturile de finală. Semifinalele se vor desfăşura în dublă manşă, pe 13 aprilie, respectiv 4 mai.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5468 secunde