Play-off-ul Ligii I la fotbal

Ultima şansă pentru Farul de a rămâne în cursa pentru cupele europene

127
Ultima şansă pentru Farul de a rămâne în cursa pentru cupele europene - 1-1649422175.jpg
Meci important pentru FCV Farul, care va întâlni, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 17.30, în deplasare, pe FC Argeş, într-o partidă contând pentru etapa a patra a play-off-ului Ligii I la fotbal.

„Marinarii” ocupă locul cinci în clasament, cu 25 de puncte, iar disputa cu formaţia piteşteană (locul şase, 24 p) reprezintă ultima şansă de menţinere în cursa pentru o poziţie calificantă în cupele europene.

„O deplasare în care ne dorim în primul rând să marcăm, să facem un meci foarte bun şi să câştigăm. Toţi adversarii sunt puternici în play-off, iar noi suferim în atac. Sperăm ca, de acum încolo, să fim mai eficienţi, mai pragmatici, să obţinem victorii. Mai sunt meciuri de jucat în care trebuie să luăm puncte şi să urcăm în clasament, încercăm să prindem un loc de cupe europene”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

Fapt îmbucurător, tot lotul constănţean este disponibil, nefiind nici jucători accidentaţi, nici suspendaţi.

Celelalte partide din play-off se vor disputa după următorul program: duminică, 10 aprilie, ora 20.30: Universitatea Craiova (locul trei, 33 p) - CFR Cluj (locul întâi, 45 p); luni, 11 aprilie, ora 21.00: FCSB (locul doi, 37 p) - FC Voluntari (locul patru, 30 p).

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.508 secunde