Fotbal / Licența UEFA A continuă cu un nou modul. "Sunt antrenori cu dorință de învățare"

168
Fotbal / Licența UEFA A continuă cu un nou modul.

Articole de la același autor

Cei 25 de antrenori înscriși la licența UEFA A au fost prezenți, timp de trei zile, la Modulul 3 organizat de către Școala Federală de Antrenori (SFA). Această sesiune s-a concentrat pe faza ofensivă și pe cea de tranziție ofensivă a jocului, informează Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Pe parcursul celor trei zile, au fost predate de către lectori noțiuni teoretice despre tactică individuală și colectivă ofensivă, detalii privind formele atacului (atac pozițional, contra-atac, atac rapid), iar cursanții au fost implicați activ în task-uri individuale și de grup, în crearea de exerciții specifice acestor două faze ale jocului.

Unul dintre principiile de lucru stabilite împreună se axează pe comunicare, colaborare și oferirea de recomandări. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a fost invitat în calitate de lector şi a susținut cursul „Atacul pozițional - dezvoltarea rapidă a jocului. Faze fixe ofensive”.

În fiecare zi, s-a lucrat practic atât în sală, cât și pe teren, cei prezenți fiind încurajați să simuleze, să demonstreze și să exemplifice diferite scenarii și concepte.

„Progresele făcute de cursanți în ultimele trei luni sunt considerabile. Sunt antrenori cu dorință de învățare, deschiși către colaborare și lucru în echipă, vor să-și îmbunătățească activitatea la cluburile la care sunt, dar mai ales doresc să aibă un impact semnificativ în viața jucătorilor”, a declarat directorul SFA, Lucian Burchel.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0691 secunde