Lansare de carte a unei membre a Uniunii Scriitorilor - filiala Dobrogea

239
Lansare de carte a unei membre a Uniunii Scriitorilor - filiala Dobrogea - bibliotecajudeteana-1649577641.jpg

Articole de la același autor

Luni, 11 aprilie, de la ora 17, în aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța, va avea loc lansarea de carte a Ottiliei Ardeleanu, „Doze de plăcere”, poezie, (Neuma, 2021)

„Membră a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, Ottilia Ardeleanu scrie o poezie plină de energia scriitorilor generației «beat», o poezie în care comunică direct, care captează toate acele detalii pline de semnificații ale unui cotidian înecat în rutine. Capacitatea de a observa, simțul nuanței, plăcerea de a trăi și de a simți conferă acestei poezii ceva din bucuriile simple pe care le-am uitat”, transmit reprezentanții bibliotecii.

Vor prezenta cartea prof. univ. dr. habil. Angelo Mitchievici, Ovidiu Dunăreanu și Ana Ardeleanu. Lansarea va fi urmată de un moment muzical oferit de Corina Mihalache (chitară și voce) și Laurențiu Marinescu (chitară și voce).

Lansarea se încheie cu o sesiune de autografe, iar Ottilia Ardeleanu va răspunde întrebărilor publicului.

Evenimentul face parte dintr-o serie de lansări de carte care vor avea loc pe tot parcursul anului, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța, promovând atât autorii Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, cât și autori prestigioși din țară.

Evenimentele organizate în cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța sunt promovate atât pe website-ul instituției, https://bjconstanta.ro/, cât şi pe pagina de Facebook a acesteia. 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4565 secunde