Adrenalină şi zâmbete de copii, la Cupa Mării Negre la ciclism de la Medgidia

184
Adrenalină şi zâmbete de copii, la Cupa Mării Negre la ciclism de la Medgidia - 1-1665472333.jpg

Articole de la același autor

Medgidia a mers „pe roţi”, după ce a găzduit cea de-a doua etapă a Cupei Mării Negre la ciclism, ediţia a XIII-a. A fost o rundă cu multă adrenalină, zâmbete de copii şi medalii valoroase, care au mers către Clubul Sportiv Medgidia.

Astfel, Daria Solomon a confirmat din nou şi a reuşit să se claseze pe locul întâi, urmată de Alexis Popescu, pe locul al doilea, Daria Moldoveanu şi Matei Radu, care au împărţit ultima treaptă a podiumului.

Pe locul al patrulea au terminat Ildar Iusein şi Mihaela Radu, iar pe cinci, Bogdan Gheorghe şi Mara Moldoveanu. În top 10 au mai intrat Patrick Dumitrache - locul şase şi Lucas Dumitrache - locul nouă.

În campionatul naţional general, Daria Solomon este lideră, în timp ce Daria Moldoveanu se clasează pe poziţia a treia.

Cu cea de-a doua etapă a Cupei Mării Negre s-a încheiat şi sezonul Cupei României la ciclism şosea pentru copii de anul acesta.

XXX

Rutierul Iulian Năstase, de la CS Medgidia, a avut spor la pedalat, reuşind să se claseze pe locul al treilea la „Explorer MTB Challenge”, un concurs de ciclism desfăşurat în localitatea Niculiţel (judeţul Tulcea).

Traseul lung a avut 64 de kilometri şi 1.310 metri diferenţă de nivel şi a fost foarte palpitant, oferind o experienţă unică iubitorilor de mountain bike pe drumuri pietruite, de pământ şi asfalt.

Iulian Năstase a parcurs traseul scurt, destinat copiilor.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.355 secunde