Micii ciclişti de la CS Medgidia, medaliaţi la Cupa Mării Negre

231
Micii ciclişti de la CS Medgidia, medaliaţi la Cupa Mării Negre - 1-1654424929.jpg

Articole de la același autor

Desfăşurată, sâmbătă, 4 iunie, în cartierul Santa Maria Bay din Constanţa, ultima etapă a Cupei Mării Negre la ciclism a adus medalii importante copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani de la CS Medgidia.

Astfel, au reuşit să urce pe podium Daria Solomon (locul întâi), David Vlad (locul întâi), Patrick Dumitrache (locul al doilea), Mihaela Radu (locul al treilea), în timp ce Nicolas Prică şi Matei Radu au terminat competiţia pe poziţiile patru, respectiv cinci.

Cupa Mării Negre la ciclism a fost organizată de Clubul Judeţean de Ciclism Constanţa şi Tomis Bike Constanţa, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa. Ca element de noutate, la această ediţie s-au întocmit clasamente separate, atât pentru amatori, cât şi pentru licenţiaţi.

XXX

Programată iniţial pentru finele lunii mai, cea de a 20-a ediţie a Turului Dobrogei - una dintre cursele de mare tradiţie din România, organizată prima oară în 1968 -, a fost amânată şi va avea loc la toamnă, în perioada 7-9 octombrie.

Turul Dobrogei la ciclism este organizat de Clubul Judeţean de Ciclism Constanţa şi Asociaţia Tomis Bike Constanţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Federaţia Română de Ciclism.

Foto: Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8731 secunde