Ciclism / În coasta campionului olimpic! Spectacol și cursă de argint pentru Vlad Dascălu, la Cupa Mondială de la Nove Mesto

149
Ciclism / În coasta campionului olimpic! Spectacol și cursă de argint pentru Vlad Dascălu, la Cupa Mondială de la Nove Mesto - 1-1652702929.jpg

Articole de la același autor

Ciclistul român Vlad Dascălu a fost la o secundă de aurul Cupei Mondiale de la Nove Mesto la mountain bike. În proba olimpică de cross country, românul a terminat proba în 1h21:20 și a stat permanent în coasta campionului olimpic Tom Pidcock (Marea Britanie), care a trecut linia de sosire cu o secundă mai repede, 1h21:19, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

În clasamentul general al Cupei Mondiale la XCO, Vlad Dascălu a urcat pe locul trei, cu 560 puncte, fiind devansat de elveţianul Nino Schurter, campionul mondial en titre, cu 732 puncte, şi britanicul Thomas Pidcock, cu 600 puncte.

În acest sezon la seniori, Dascălu are o evoluţie foarte bună, cu alte două clasări pe podium, locul trei, în primele două curse, la Petropolis (Brazilia) şi Albstadt (Germania).

A patra cursă din cele nouă din calendarului anului 2022 are loc în Austria (Leogang), în perioada 11-12 iunie.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român / UCI Mountain Bike 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4074 secunde