Preliminariile EURO 2021 la fotbal-tineret

Adrian Mutu a convocat șase stranieri pentru "dubla" cu Finlanda și Malta

185
Adrian Mutu a convocat șase stranieri pentru

Articole de la același autor

Echipa națională de fotbal-tineret a României se pregătește pentru două meciuri foarte importante din cadrul Grupei 8 a preliminariilor EURO 2021. Pe 4 septembrie, tricolorii mici vor da piept cu Finlanda, iar pe 8 septembrie, vor juca cu Malta, ambele meciuri urmând să se dispute în deplasare.

Selecționerul Adrian Mutu a convocat șase strainieri pentru această "dublă": Alexandru Dobre (Dijon), Vlad Dragomir (Perugia), Radu Drăgușin (Juventus), Denis Drăguș (Standard Liege), Marius Marin (Pisa) și Andrei Rațiu (Ado Den Haag).

Preliminariile pentru EURO 2021 se vor disputa în septembrie, octombrie și noiembrie 2020. Cele nouă câștigătoare ale grupelor, precum și cele mai bune cinci locuri doi se vor alătura gazdelor Ungaria și Slovenia la EURO. Meciurile din cele patru grupe ale competiției se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021.

Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai - 6 iunie 2021.

România este pe locul 2 în Grupa 8, cu 10 puncte obținute în cinci partide disputate. Lider este Danemarca, cu 15 puncte. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4607 secunde