S-a găsit urmașul lui Rădoi la cârma tineretului! A primit girul Comisiei Tehnice!

121
S-a găsit urmașul lui Rădoi la cârma tineretului! A primit girul Comisiei Tehnice! - ddd-1578574323.jpg

Articole recomandate

În cadrul ședinței de joi, membrii Comisiei Tehnice FRF l-au nominalizat pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a României, anunță HotNews.

Adrian Mutu are 77 de selecții în tricoul echipei naționale și este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reușite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș.

Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relația echipei naționale cu cluburile din țară și din străinătate.

Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecționer al reprezentativei U21 a României va fi dezbătută în cadrul ședinței Comitetului Executiv de marți, 14 ianuarie 2020.

România U21 ocupă locul secund în preliminariile EURO 2021, turneu găzduit de Ungaria și Slovenia. Urmează pentru tinerii tricolori duelul contra liderului Danemarca, pe 31 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
Stire din Social : Constanța, capitala tineretului 2020
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Cum pot accesa tinerii fonduri europene
Pagina a fost generata in 0.309 secunde