Concurs Adrian Mutu, inclus în clasamentul celor mai slabe 10 transferuri din Anglia

204

Articole recomandate

Atacantul român Adrian Mutu este pe locul 7 într-un clasament al celor mai nereușite transferuri realizate de grupările din Premier League.

"Starul României a fost unul dintre primele transferuri realizate sub conducerea lui Roman Abramovici. Erau puține lucruri cunoscute despre Mutu înainte de sosirea sa de la Parma, dar până a fost dat afară pentru că a consumat cocaină, fanii «albaștrilor» nu l-au putut uita atât de ușor. Cele șase goluri în 27 de meciuri au făcut să curgă câteva lacrimi după plecarea lui", scrie The Sun despre Mutu. Chelsea a plătit pentru achiziționarea românului aproximativ 22 de milioane de euro.
Pe primul loc se află tot un  jucător al grupării londoneze Chelsea, ucraineanul Andrei Șevcenko, pentru care s-au plătit peste 40 de milioane de euro.
"Șevcenko nu a fost cel mai slab jucător, dar este în vârful listei din cauza atmosferei create prin sosirea sa. El este cel mai scump transfer realizat de un club britanic, dar este de nerecunoscut față de zilele de glorie de la AC Milan. A înscris doar nouă goluri în 49 de partide", notează publicația.
Următorii jucători în clasament sunt Albert Luque, transferat de Newcastle, care a reușit un gol în 21 de meciuri, urmat de El Hadji Diouf, transferat de Liverpool, care a înscris de trei ori în 55 de jocuri.
Alte transferuri nereușite sunt cele ale lui Chris Sutton (Chelsea), Serghei Rebrov (Tottenham), Steve Marlet (Fulham), Darren Bent (Tottenham), Djibril Cisse (Liverpool), Jose Reyes (Arsenal).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7714 secunde