Aerobicii constănţeni, pregătiri pentru ediţia a doua a „Bucharest Open Cup”

211
Aerobicii constănţeni, pregătiri pentru ediţia a doua a „Bucharest Open Cup” - 1-1667376217.jpg

Articole de la același autor

Aerobicii constănţeni se pregătesc pentru un nou spectacol al gimnasticii.

În perioada 11-13 noiembrie, la Sala „Apollo” din Bucureşti, vor avea loc întrecerile celei de-a doua ediţii a concursului internaţional „Bucharest Open Cup”, la start urmând a se alinia aproximativ 600 de sportivi, reprezentând 26 de cluburi din România, dar şi din Ucraina.

În lupta pentru medalii vor intra şi gimnaşti de la CS Farul - CSM Constanţa, It’s what I love şi Black Sea Dance Constanţa, alături de sportivi de top, de la Academia de Gimnastică „Laura Cristache”, CSM Arad ori UNEFS Bucureşti.

XXX

Invitată la simpozionul „Our Safe Sport Journey”, organizat, în cadrul Campionatelor Mondiale de la Liverpool, de British Gymnastics şi Federaţia Internaţională de Gimnastică, fosta mare gimnastă a CS Farul Constanţa Andreea Răducan a abordat tema implementării acţiunilor de pregătire în siguranţă în România (proiectul FRG cu „Therre des Hommes” şi acordul de cooperare dintre federaţiile română şi americană) şi a făcut şi o incursiune în trecut, povestind participanţilor despre una dintre generaţiile de excepţie ale gimnasticii româneşti. Echipa din care Andreea Răducan a făcut parte a câştigat, în 2000, titlul olimpic la Sydney, iar în 2001, la Gent, ultima medalie de aur la Campionatele Mondiale.

Simpozionul se adresează membrilor comunităţii de gimnastică, având scopul de a asigura un mediu sigur pentru sportivi, prevenind orice formă de abuz în sălile de antrenament sau la competiţii.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Farul Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4368 secunde