"Aerobicii" Farului au acaparat podiumul la Cupa Cetății Deva

450
La Deva, a avut loc a XV-a ediție a concursului de gimnastică aerobică Cupa Cetății. La ediția din acest an, sportivii de la CS Farul au impresionat asistența prin performanțele obținute, reușind să-și adjudece trofeul acordat celei mai bune echipe din concurs.
Rezultatele vorbesc de la sine, sportivii constănțeni și-au îmbogățit palmaresul cu nu mai puțin de 11 medalii: trei de aur, patru de argint și patru de bronz.
Constănțenii au obținut un loc doi la categoria juniori III la perechi, prin echipa formată din Ioana Calinici și Alexandru Scânteie, locul II și locul III la individual juniori II, prin Valentin Lovin, respectiv Ștefan Huștea. Tot la ia individual, la categoriile rezervate juniorilor I feminin și masculin, s-au remarcat Lavinia Panaite și Lucian Săvulescu, cei doi gimnaști de la CS Farul reușind să ocupe cea mai înaltă treaptă a podiumului. În urma evoluției avute la această competiție, Săvulescu a fost selecționat la lotul național de juniori, unde coordonator este Cristiana Spînu. La CS Farul, atât Lavinia Panaite, cât și Lucian Săvulescu sunt antrenați de Cristina Dulgheroiu, care este ajutată de coregrafa Nicoleta Dendiu.
Rezultatele bune obținute de Săvulescu la această întrecere nu s-au oprit aici, tânărul gimnast constănțean adjudecându-și, alături de Daciana Enache, și o medalie de bronz în proba pe perechi rezervată juniorilor I.
La proba pe perechi rezervată juniorilor II, CS Farul a primit o nouă medalie de argint, după exercițiul făcut de echipa Lorena Jinga / Ștefan Huștea. Seria rezultatelor bune obținute de fariști a continuat și în probele de trio rezervate juniorilor I și II. La prima categorie, echipa formată din Andreea Scânteie, Bianca Gorgovan și Andreea Drenea a obținut locul I. La proba de trio rezervată juniorilor II, sportivii de la CS Farul au reușit să obțină locul III, după evoluția echipei formate din Ștefan Huștea, Valentin Lovin și Alexandru Scânteie. De asemenea, constănțenii au obținut un loc I și un loc III la probele pe grup rezervate juniorilor I și III. La categoria I, grupul format din Alina Dima, Andreea Drenea, Daciana Enache, Bianca Gorgovan, Alexandru Popescu și Andreea Scânteie a obținut locul I. La categoria a III-a, grupul format din Ioana Calinici, Ștefania Nistorenco, Bianca Petcu, Alexandru Scânteie, Ioana Sofica și Cătălina Străliciuc a obținut locul III.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Sport : "Delfinii", impresionanți în bazin
Pagina a fost generata in 0.4363 secunde