Agendă voleibalistică

448
// CVM Tomis Constanța și-a întărit lotul, după ce a reușit să perfecteze transferul "universalului" Svetoslav Miklașevici, voleibalist care are dublă cetățenie, belarusă și kazahă, dar joacă pentru naționala Kazahstanului.
În vârstă de 30 de ani, Miklașevici (2,10 m, 107 kg) - al treilea transfer al Tomisului, după americanul Tyler Hildebrand și bulgarul Mincio Mincev - a mai jucat la echipe din Kazahstan, Iran și Turcia.
În schimb, CVM Tomis l-a pierdut pe Cristian Chițigoi, poate cel mai valoros component al lotului, căruia conducerea clubului i-a permis să revină la Dinamo București.
Divizia A1 se reia sâmbătă, 22 ianuarie, când formația de la malul mării, lidera campionatului, va întâlni, în deplasare, pe CSM București.

// Echipa de volei masculin CS Torpi Târgu Mureș a fost exclusă din campionatul național Divizia A1, deoarece clubul nu și-a plătit datoriile către Federația Română de Volei. Jucătorii legitimați la acest club se pot transfera fără dezlegare, cu plata grilei la FRV, până în data de 20 ianuarie.
CS Torpi Tg. Mureș ocupa, la finele turului, locul 11, din 12 echipe în Divizia A1, cu doar trei puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0696 secunde