Al doilea cantonament al Viitorului Constanța va avea loc în Italia

170
Al doilea cantonament al Viitorului Constanța va avea loc în Italia - aldoilea-1485533210.jpg

Articole de la același autor

Proaspăt revenită din Cipru, acolo unde s-a aflat două săptămâni în pregătire, lidera Ligii l, FC Viitorul Constanța, nu va rămâne prea mult să se "bucure" de briza rece de pe litoralul Mării Negre. 


Delegația constănțeană va pleca sâmbătă, 28 ianuarie, în Italia, pentru cinci zile de pregătire centralizată la Roma. În acest interval de timp, jucătorii pregătiți de Gheorghe Hagi vor susține și un meci de verificare contra formației de Serie B, Perugia, programat pe 1 februarie, la ora 15.30.


v v v


Transferat în aceste zile pentru a suplini absența de la mijlocul terenului a lui Răzvan Marin, fostul jucător al Concordiei Chiajna, Neluț Roșu (23 de ani) consideră acest pas ca fiind cel mai important al carierei sale.


"Da, pot spune că este cel mai important pas din cariera mea de până acum. Viitorul este o echipă care anul acesta se bate la campionat și își dorește în fiecare an să aibă performanțe. Da, este cel mai important pas din viața mea", a declarat jucătorul dorit în trecut de Steaua și Dinamo.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5325 secunde