CSU Neptun Constanța primește sprijinul autorităților locale

1217
1
CSU Neptun Constanța primește sprijinul autorităților locale - csuneptun-1485533155.jpg

Articole de la același autor

Marți, 31 ianuarie, Consiliul Local Constanța se va reuni într-o ședință ordinară. Pe ordinea de zi a aleșilor locali se află și două proiecte de hotărâre ce vizează alocarea unor sume din buget pentru finanțarea activității sportive a CSU Neptun Constanța, în anul 2016-2017, dar și premierea sportivilor și antrenorilor principali constănțeni din cadrul CS Farul Constanța, care au obținut performanțe deosebite la competiția internațională "Campionatul European de tineret - haltere" (Eliat/Israel). 


"Este o veste excelentă pentru noi. Ne bucură foarte mult faptul că avem parte și de susținerea autorităților locale în demersul nostru de a aduce handbalul feminin constănțean pe prima scenă. Obiectivul nostru rămâne același ca atunci când am pornit la drum, anume îmbunătățirea permanentă a nivelului de joc", a declarat Silviu Băiceanu, directorul executiv CSU Neptun Constanța.


Pentru CSU Neptun Constanța urmează un program foarte aglomerat, cu deplasări lungi și adversari incomozi. Primul meci este programat duminică, 29 ianuarie, pe terenul celor de la CSU Târgoviște (locul 13 din 14), urmând ca miercuri, 1 februarie, să se deplaseze pe terenul celor de la CNOT Iași, într-una din cele două etape amânate la începutul lunii, din cauza ninsorilor abundente căzute în zona Dobrogei.


Cu două victorii obținute în aceste lungi deplasări, CSU Neptun poate reveni acolo unde și-a propus să termine acest sezon: în primele șase formații ale campionatului. În acest moment, după 10 jocuri (5 victorii și 5 înfrângeri), CSU Neptun Constanța se află pe locul 8, cu 15 puncte.


Comentează știrea

Aragorn
28 ianuarie 2017
In sfirsit!

Se pare ca s-au trezit la realitate si cei care trebuie sa faca mai multe pentru handbalul feminin constantean! Sa dea Dumnezeu sa aiba mintea luminata si de acum incolo!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7134 secunde