Federația Română de Handbal, premiată de ambasadorul Franței la București

97
Federația Română de Handbal, premiată de ambasadorul Franței la București - handbaleuropa-1485258849.jpg

Articole de la același autor

Ambasadorul Franței la București, François Saint-Paul, a acordat luni o diplomă pentru promovarea valorilor sportive conducerii Federației Române de Handbal (FRH) în cadrul unui eveniment dedicat Campionatului Mondial de handbal masculin, care se desfășoară în Franța în perioada 11 - 29 ianuarie.


Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal i-a acordat la rândul său ambasadorului François Saint-Paul un tricou al echipei naționale a României, o minge de handbal și un fanion. La evenimentul care a avut loc la Reședința Franței au mai fost prezenți jucătorii francezi Said Ouksir, Guillaume Saurina, Camille Ayglon-Saurina și Gnosiane Niombla, care activează la cluburi din București, jucătorii români Bianca Bazaliu și Marius Mocanu, vicepreședinta FRH, Steluța Luca, antrenorii federali Nicoleta Alexandrescu și Sorin Toacsen, precum și antrenorul echipei Dinamo, Eliodor Voica.


Campionatul Mondial de handbal masculin se desfășoară în aceste zile în opt orașe din Franța, Paris, Nantes, Rouen, Metz, Lille, Albertville, Montpellier și Brest. Competiția a ajuns în faza sferturilor de finală, acolo unde sunt programate următoarele partide: Slovenia - Qatar, Franța - Suedia, Norvegia - Ungaria și Spania - Croația.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6203 secunde