"Cutremur" la echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis

Alexander Boskovic nu mai este antrenorul "sirenelor"

2993
Alexander Boskovic nu mai este antrenorul
Echipele de volei constănțene renunță la tehnicienii străini. După ce Stelio De Rocco a fost debarcat de la conducerea campioanei CVM Tomis, ieri, a venit rândul lui Alexander Boskovic să părăsească banca tehnică a formației feminine CSV 2004 Tomis.

"Seria neagră" parcursă de echipa de volei feminin CSV 2004 Tomis, care, în ultimele trei săptămâni, a fost eliminată din cupele europene și a pierdut două meciuri în campionat (1-3 cu CSU Medicina Târgu Mureș, în deplasare, și 2-3 cu Dinamo București, pe teren propriu), nu putea rămâne fără urmări.
Astfel, începând de ieri, Alexander Boskovic nu mai este antrenorul principal al "sirenelor", eșecul cu Dinamo și coborârea inevitabilă a Tomisului pe poziția a treia în clasamentul DA1 fiindu-i fatale tehnicianului sârb.
"Ne apropiem de finalul sezonului regulat, iar echipa nu este în obiectiv. Cred, totuși, că nu este totul pierdut și se mai poate face ceva. Am purtat mai multe discuții, și miercuri seară, și în această dimineață (n.r. - ieri dimineață) cu Alexander Boskovic și am stabilit să nu mai conducă echipa. Asta nu înseamnă că l-am dat afară. El își continuă activitatea în cadrul clubului, este la dispoziția noastră și se va ocupa de tineret și de selecții", a declarat, ieri, la conferința de presă organizată la Sala Sporturilor, președintele CSV 2004 Tomis, Cristian Zgabercea.
"Sunt realmente surprins că au venit atât de mulți jurnaliști la această conferință de presă. Niciodată nu au fost atât de mulți. Important pentru echipă, pentru jucătoare, pentru Constanța este că, începând de astăzi (n.r. - ieri), nu mai sunt antrenor", a spus Boskovic.

Secundul Alexe asigură interimatul
În perioada următoare, de pregătirea echipei se va ocupa, cu titlu de interimar, fostul secund Constantin Alexe.
"E șansa lui să arate ceva. Obiectivul, atât timp cât mai există, matematic, șanse, rămâne neschimbat: câștigarea titlului național. Ne batem până la capăt", a explicat Zgabercea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Martie 2010
Stire din Sport : Victorie sau adio Europa!
Pagina a fost generata in 0.9013 secunde