Preliminariile EURO 2022 la handbal feminin

Alexandra Subţirică Iovănescu a marcat pentru România în meciul cu Insulele Feroe

168
Alexandra Subţirică Iovănescu a marcat pentru România în meciul cu Insulele Feroe - untitled-1633588165.jpg

Articole de la același autor

Handbalista constănţeană Alexandra Subţirică Iovănescu, în prezent legitimată la SCM Gloria Buzău, a marcat un gol pentru naţionala României în partida cu reprezentativa Insulelor Feroe, disputată la Mioveni, în cadrul Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European din 2022, câştigată cu scorul de 26-19 (15-14).

Fără Cristina Neagu, care a luat o pauză la naţională până la finalul anului, tricolorele au dominat jocul de la un capăt la altul, singurul moment de suferinţă fiind pe finalul primei reprize, când adversarele au reuşit o serie de trei goluri consecutiv, nu au primit niciunul şi s-au apropiat la o singură „lungime”.

Nu au fost emoţii însă în repriza a doua, feroezele au căzut fizic, iar pe acest fond, echipa antrenată de Adrian Vasile s-a desprins decisiv, câştigând la o diferenţă de şapte goluri.

Celelalte goluri ale României au fost marcate de Crina Pintea (9), Bianca Bazaliu (6), Andreea Rotaru (3), Sonia Seraficeanu (3), Alina Ilie (2), Nicoleta Dincă (1) şi Bianca Tiron Harabagiu (1).

Naţionala România va disputa următorul meci din preliminariile EURO 2022, duminică, 10 octombrie, în deplasare, cu Austria.

Primele două clasate se califică la turneul final, care va fi găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru, în noiembrie 2022.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5593 secunde