Armenia - România, în preliminariile CM 2022 la fotbal

Alin Toşca: „În fotbalul modern, oricine poate învinge pe oricine”

200
Alin Toşca: „În fotbalul modern, oricine poate învinge pe oricine” - alin-1617116634.jpg
Fundaşul Alin Toşca este de părere că tricolorii nu trebuie să se considere favoriţi în meciul de miercuri cu Armenia, iar condiţia necesară pentru obţinerea victoriei este ca toţi coechipierii să dea totul pe teren.

„În mod normal, putem spune că suntem favoriţi cu Armenia, dar în fotbalul modern, oricine poate învinge pe oricine. S-a creat un echilibru, nu mai există scoruri aşa de mari ca înainte. De aceea, e foarte important să fim conştienţi că trebuie să fim o echipă şi să dăm totul pe teren. E important ca împotriva Armeniei să nu intrăm cu gândul că suntem favoriţi.

Mhitarian este cel mai bun jucător al Armeniei, el poate face diferenţa. Şi atunci automat că, neavându-l pe el, ei se vor uni şi mai mult şi vor forma un grup mai mult ca în alte meciuri”, a declarat, marţi, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Alin Toşca.

Naţionala de fotbal a României întâlneşte, miercuri, 31 martie, de la ora 19.00, la Erevan, reprezentativa Armeniei, într-o partidă contând pentru Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

În primele două meciuri, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, şi a pierdut în faţa Germaniei, scor 0-1.
România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5578 secunde