Miza pe juniori! CSS 1-Athletic, calificată la turneul final al CN de juniori U18

243
Miza pe juniori! CSS 1-Athletic, calificată la turneul final al CN de juniori U18 - miza-1617116581.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet CSS 1-Athletic Constanța U18, antrenată de George Mircioi, s-a întors de la Focșani cu două victorii din trei meciuri, reușind astfel să se califice la turneul semifinal al Campionatului Național după o prestație foarte bună.

Campionatul Național U18 a debutat cu primul turneu chiar la Constanța, acolo unde CSS 1-Athletic a jucat o dublă manșă cu MC Ball Mangalia, impunându-se în ambele meciuri. Turneul al doilea s-a desfășurat la Focșani, unde CSS 1-Athletic a disputat trei meciuri în compania celor de la CSM Focșani, Petras Viking Basketball 1 Neamț și CS Agronomia București, cedând primul meci și impunându-se în următoarele două, astfel că s-a calificat la turneul semifinal al CN de pe locul doi în grupă. Elevii lui George Mircioi au încheiat prima parte a sezonului cu un bilanț de patru victorii și o înfrângere.

Tot la Focşani, s-a desfășurat și turneul 9 al Ligii Naționale masculine, în cadrul căruia BC Athletic Neptun a suținut două meciuri, cu CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani, ambele câştigate. Victoriile i-au fost dedicate juniorului Octavian Dobre, de la CSS 1-Athletic, jucător care a suferit o accidentare gravă, ruptură de ligamente încrucișate, în ultimul meci al turneului de la Constanța.

CSS 1-Athletic a avut o parte dintre juniori selecționați și în lotul seniorilor, după Ștefan Gribinic și Octavian Dobre, făcându-și debutul în Liga Națională și Ocan Mustafa. De altfel, Ștefan Gribinic a fost unul dintre juniorii pe care staff-ul tehnic al seniorilor a și contat cel mai mult. La nici patru ore de la încheierea meciului și turneului juniorilor, Ștefan Gribinic a rămas la Focșani pentru se alătura seniorilor în turneul 9 al Ligii Naționale, acolo unde a evoluat 13 minute pe parchet în victoria cu CSM Miercurea Ciuc și opt minute în victoria cu CSM Focșani, în care BC Athletic Neptun s-a impus la capătul a două reprize de prelungiri. Practic, Ștefan Gribinic a susținut patru meciuri în primele două zile, câte două pe zi la distanță de doar câteva ore, și un meci în ultima zi a turneului 9 din Liga Națională la mai puțin de o zi distanță, ultimele două meciuri fiind la nivel de Ligă Națională.

CSS 1-Athletic nu s-a putut baza pe câțiva juniori care nu au făcut deplasarea la Focșani, Vlad Nica și Ibraim Armand absentând din pricina problemelor medicale.

XXX

Antrenorul George Mircioi a abordat deplasarea de la Focșani cu un lot format din: Adrian Mocanu, Rareș Voivozeanu, Ștefan Gribinic, Eduard Costache, Mihai Vancea, Davide Mihai, Radu Popa, Ocan Mustafa, Alex Borcan, Vlad Munteanu, Radu Trentea, Andrei Găbureanu, Radu Ivănescu și Vlad Telehoi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4165 secunde