Amicalul Delta Tulcea - FC Farul a fost amânat

433
Amicalul Delta Tulcea - FC Farul a fost amânat - primaetapa1343126583-1344541264.jpg
Tragicul eveniment petrecut în urmă cu aproape o săptămână pe terenul de la Balotești, în care jucătorul Chinonso Henry a decedat pe teren, i-a împins pe conducătorii Deltei să amâne meciul retur contra FC Farul, programat inițial pentru această sâmbătă. Amicalul urmează să se desfășoare pe 18 august, sâmbăta viitoare, în deplasare, la Tulcea.
Astfel, FC Farul a reprogramat întâlnirea cu tulcenii, și va juca, mâine, cu Săgeata Năvodari, de la ora 10.30, la Năvodari.

Alte amicale
Până la începerea noului sezon din Liga a II-a mai sunt doar câteva săptămâni. Antrenorul Farului, Ion Barbu realizează că timpul este prețios și limitat în această perioadă. În acest sens, tehnicianul a pus la punct programul amicalelor până la începerea campionatului: 11 august - Săgeata Năvodari (tur), 15 august - Unirea Slobozia (retur), 18 august - Delta Tulcea (retur), 22 august - Săgeata Năvodari (retur).
De asemenea, pe 28 august, "marinarii" vor intra în lupta pentru Cupa României, în care participă și echipele din eșalonul secund al fotbalului românesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 August 2012
Stire din Sport : Marcel Lică: "O mare tragedie!"
Pagina a fost generata in 0.5384 secunde