Andreea Soare, de la CS Medgidia, experienţă unică pe iarba londoneză

234
Andreea Soare, de la CS Medgidia, experienţă unică pe iarba londoneză - 11-1657099462.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Andreea Soare, de la CS Medgidia, a fost invitată să participe la Wimbledon Junior U14, câştigându-şi dreptul de a evolua pe iarba londoneză după ce a disputat marea finală la LTA Junior Internaţional Roehampton.

Turneul juniorilor Under 14 va avea loc, între 7 şi 10 iulie, pe terenurile de la All England Club. Va fi o experienţă unică pentru Andreea Soare la cel mai vechi turneu de tenis din lume, considerat pe scară largă ca fiind şi cel mai prestigios.

XXX

Elena Ruxandra Bertea a câştigat finala turneului Dyadora Trophy, de la Timişoara, de categorie J4 şi inclus în circuitul ITF, impunându-se, cu scorul de 6-1, 6-1, în faţa unei alte jucătoare din România, Patricia Georgiana Goina.

Până în finală, Elena Bertea a învins-o, în runda inaugurală, pe Daria Remetean (Germania), scor 6-0, 6-1, pentru ca apoi să treacă de încă trei jucătoare din ţara noastră: Cristina Nicoleta Todoni, scor 6-2, 6-4, Alexia Iulia Mărginean, scor 6-2, 6-0, şi Anamaria Federica Oană, scor 5-7, 6-1, 6-3.

Pe tabloul principal al întrecerii feminine de la Timişoara au fost prezente nu mai puţin de 24 de jucătoare din România.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3677 secunde