Andrei Borza, de la Farul, dorit în Premier League de Fulham

135
Andrei Borza, de la Farul, dorit în Premier League de Fulham - borza-transfer-1685633671.jpg

Articole recomandate

Andrei Borza a fost unul dintre jucătorii de bază de la Farul Constanța în sezonul 2022-2023, iar după ce echipa lui Gică Hagi a câștigat titlul au apărut ofertele pe numele acestuia.

După ce ProSport a anunțat că PSV Eindhoven, una dintre cele mai importante grupări din Olanda, vrea să îl transfere pe Andrei Borza în această vară, pe urmele fotbalistului lui Gică Hagi a apărut și un club din Premier League.

Jurnaliștii de la The Sun anunță că Fulham, formația care a încheiat pe locul 10 sezonul 2022-2023 din Premier League, este interesată de transferul fotbalistului lui Gică Hagi. Mai mult, englezii susțin că formația din prima ligă din Marea Britanie este dispusă să ofere 2 milioane de lire sterline pentru jucătorul lui Gică Hagi, adică 2,3 milioane de euro.

Asta nu e tot! Englezii au dezvăluit și ce plan au oficialii lui Fulham cu Andrei Borza. Aceștia nu doresc să-l folosească pe fundașul lui Gică Hagi la meciurile din Premier League, ci vor să îl împrumute la o echipă din primele cinci ligi ale Europei pentru a adunat cât mai multă experiență.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2356 secunde