Înfrângere greu de digerat pentru Farul pe Arena Naţională

144
Înfrângere greu de digerat pentru Farul pe Arena Naţională - farul-infrangere-1681840973.jpg

Articole de la același autor

A fost un show incendiar la derby-ul dintre FCSB și Farul Constanța, încheiat cu victoria roș-albaștrilor, scor 2-1, în etapa a patra din play-off-ul SuperLigii României.

Roș-albaștrii au acumulat astfel 37 de puncte și sunt pe locul trei în clasament, la un punct în urma celor de la CFR Cluj și la două în spatele constănțenilor.

Elevii lui Hagi au fost mai periculoși în startul partidei și au ratat o ocazie importantă prin Louis Munteanu, care a șutat de la marginea careului puțin pe lângă poarta lui Târnovanu.

Roș-albaștrii au dat replica după câteva minute, când Sorescu a șutat în blocajul lui Aioani.

În minutul 13, constănțenii au irosit o ocazie care l-a făcut pe Hagi să își pună mâinile în cap. Munteanu a centrat în careu, iar Grameni, aflat într-o poziție excelentă, a trimis peste poartă.

Apoi, Șut l-a pus la treabă pe Aioani cu un șut de la distanță, dar portarul lui Farul a reușit să respingă.

Primul gol al partidei a venit în minutul 34, când Compagno a transformat un penalty obținut de Octavian Popescu.

Alibec a fost aproape să restabilească egalitatea în minutul 40, însă Târnovanu a păstrat scorul neschimbat, iar Compagno putea dubla avantajul roș-albaștrilor pe finalul primei reprize, cu capul.

Imediat după startul celui de-al doilea act, FCSB a marcat din nou, prin Florinel Coman, care s-a descurcat cu fundașii constănțeni și l-a învins pe Aioani cu un șut cu stângul.

Doar câteva minute mai târziu, elevii lui Hagi au redus din diferență prin Enes Sali, care a ajuns la un balon respins în careu de Tamm și a trimis în poarta lui Târnovanu, care a încercat să respingă, însă fără succes.

Casap a irosit și el o ocazie imensă în minutul 77, dintr-o poziție ideală, iar Omrani a fost aproape să încheie partida în minutul 85, însă nu a ajuns la finalizare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7533 secunde