Universitatea Craiova, la prima victorie în play-off-ul Superligii, 3-1 cu Rapid

109
Universitatea Craiova, la prima victorie în play-off-ul Superligii, 3-1 cu Rapid - craiova-rapid-1681745128.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Craiova a obţinut prima sa victorie din play-off-ul Superligii de fotbal, 3-1 (1-1) cu Rapid Bucureşti, duminică seara, pe teren propriu, în etapa a patra.

Rapid a rămas în zece oameni din minutul 14, când Valentin Costache a primit al doilea cartonaş galben, pentru un fault la Ştefan Vlădoiu. Chiar şi aşa, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul, prin atacantul croat Marko Dugandzic (30 - penalty), după un henţ comis în careu de Alexandru Creţu.

Universitatea a egalat prin Alexandru Cîmpanu (38), cu un şut superb la colţul lung.

În finalul primei reprize (45+3), Ştefan Baiaram (Universitatea) a primit cartonaş roşu pentru un fault tare asupra lui Alexandru Albu, dar arbitrul Radu Petrescu a revenit asupra deciziei după ce a văzut reluările video, arătându-i doar cartonaş galben.

Universitatea, care a dominat clar jocul, a reuşit să încline balanţa pe final, prin doi jucători introduşi de antrenorul Eugen Neagoe după pauză. Jovan Markovic (82) a adus echipa gazdă în avantaj, după ce portarul Horaţiu Moldovan a respins şutul lui Creţu, iar Ante Roguljic a închis tabela (90+2), după o minge recuperată de Andrei Ivan.

La meci au asistat 13.973 spectatori.

Rapid a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, două egaluri şi patru eşecuri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7158 secunde