Se joacă primul derby încins al Superligii. Rapid - FCSB este diseară, de la ora 21:30

140
Se joacă primul derby încins al Superligii. Rapid - FCSB este diseară, de la ora 21:30 - ad04nmmyogi5nzaxntaymmezotu1n2iz-1658650918.jpg

Articole de la același autor

Rapid - FCSB este meciul care ține capul de afiș al rundei a 2-a din Superliga României. Meciul din etapa a 2-a a Superligii va consemna cea de-a 115-a întâlnire între cele două formații din București. În celelalte 114 meciuri disputate până în prezent, Rapid a înregistrat 29 de victorii, FCSB a adunat 44 de succese, în timp ce 41 de meciuri s-au terminat la egalitate.

În sezonul trecut, primul de la revenirea Rapidului în prima ligă, cele două echipe și-au împărțit punctele în sezonul regulat. În tur s-au impus rapidiștii cu scorul de 1-0, în timp ce în retur ”roș-albaștrii” și-au luat revanșa și au câștigat partida cu 3-1.

Pentru Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, va fi primul derby la care va lua parte din postura de principal al grupării din Giulești. Rapid a început sezonul la Cluj, cu un meci împotriva campioanei CFR, pe care l-a pierdut la limită, 0-1, după ce a ratat un penalty în prelungiri, prin Alexandru Albu.

FCSB, de asemenea, nu are victorie în acest sezon. În prima etapă de campionat, ”roș-albaștrii” au remizat cu U Cluj, în timp ce în turul doi preliminar din Conference League au pierdut la Tbilisi, cu Saburtalo, 0-1. Toni Petrea a admis că există presiune pe umerii săi.

”E firesc, în momentul în care echipa nu câștigă, primul vizat este antrenorul. Nu mă gândesc până acolo. Nu mă interesează ce se propune, mă refer la nume de antrenori. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine, cât pot.

Conducerea va decide dacă îmi fac treaba cum trebuie. La FCSB, orice joc poate fi decisiv. Există mereu presiune, datorită numelui, locului unde suntem, publicului. E normal să fie așa. Dacă nu poți să te adaptezi, nu are sens să continui”, a declarat Toni Petrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3098 secunde