CS Topstar TT Constanţa, trei victorii în Superliga masculină la tenis de masă

176
CS Topstar TT Constanţa, trei victorii în Superliga masculină la tenis de masă - cstopstar-1606502741.jpg

Articole de la același autor

Evoluţie onorabilă pentru echipa CS Topstar TT Constanţa, care a participat, în perioada 24-27 noiembrie, la întrecerile Superligii masculine la tenis de masă. Competiţia s-a desfăşurat la Izvorani, la start aliniindu-se, alături de reprezentanta Constanţei, alte şapte formaţii: CSA Steaua Bucureşti, CS Sepsi Sfântu Gheorghe, CS Mioveni, CS TT Pristavu Câmpulung, CSS Odorheiu Secuiesc I, CS Voinţa Câmpulung I şi CSM Bistriţa I.

Echipa constănţeană a avut un debut perfect de concurs, cu trei victorii consecutive: 3-2 cu CS Mioveni, 3-2 cu CS Sepsi Sfântu Gheorghe, 3-0 cu CSM Bistriţa I, însă au urmat două înfrângeri: 1-3 cu CS TT Pristavu Câmpulung şi 0-3 cu CSA Steaua Bucureşti.

Pentru CS Topstar TT Constanţa, au jucat: Andrei Istrate, Paul Mladin, Cristian Grigore şi Matei Dumitrescu.

Tot la Izvorani, s-au jucat şi partidele Diviziei A feminine la tenis de masă, însă Constanţa nu a avut reprezentantă în competiţie.

Constănţeni la Top 16 juniori

Federaţia Română de Tenis de Masă a anunţat lista juniorilor convocaţi la Top 16, turneu ce va avea loc, pe 8/9 decembrie, în sala Clubului Sportiv Școlar din Buzău.

Astfel, printre cele 16 junioare de top din România, se regăsesc şi patru constănţence, toate legitimate la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”: Bianca Mei Roşu, Andreea Teglaş, Lorena Dumitru şi Ioana Băiaşu. De asemenea, colega lor Alexandra Chiriacova figurează pe lista de rezerve şi ar putea înlocui în orice moment o jucătoare care nu mai poate onora, dintr-un motiv ori altul, convocarea.

La Top 16 masculin, LPS Constanţa va fi reprezentată de Rareş Constantinescu şi Marius Tofan.

Tot luna viitoare, în aceeaşi locaţie, Federaţia Română de Tenis de Masă va mai organiza Campionatul Național individual juniori I (5-6 decembrie) şi Campionatul Național individual juniori II (6-7 decembrie).

Înscrierile se fac online, până miercuri, 2 decembrie, ora 12.00. Tragerea la sorți va avea loc la sediul federaţiei, tot miercuri, 2 decembrie, la ora 14.00.

Se joacă exclusiv proba de simplu la fiecare categorie în parte, în sistem eliminatoriu, nu pe grupe. Tablourile eliminatorii vor fi afișate pe site-ul FRTM, joi, 3 decembrie, la ora 12.00. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4559 secunde