Performanţă foarte bună obţinută de junioarele baschetbaliste de la CSM Constanţa

112
Performanţă foarte bună obţinută de junioarele baschetbaliste de la CSM Constanţa - baschet-constanta-1681840925.jpg

Articole de la același autor

A doua prezență consecutivă pentru o echipă constănțeană feminină de baschet la un Turneu Final de Junioare și o clasare în Top 6 echipe ale României pentru CSM Constanța U15 Feminin a fost posibilă.

Fetele antrenate de Alina Șerban, Norbert Kovasch și Andreea Dragoș au încheiat sezonul în Top 6 echipe din România. Cu Amira Bou-Chedid printre principalele marcatoare ale turneului și cu Teodora Teja printre principalele recuperatoare ale turneului, Constanța și-a făcut simțită prezența între cele mai bune echipe ale României, arătând un joc curajos și spectaculos. A fost al doilea an consecutiv când o echipă constănțeană de junioare a acces la un Turneu Final în ultimii 17 ani, după performanța anterioară din sezonul precedent.

Lotul cu care CSM Constanța a abordat acest sezon concretizat cu Turneul Final de la Sfântu Gheorghe a fost format din Amira Bou Chedid, Natalia Buf, Anisia Cain, Martha Cerchia, Ana Cotici, Emursa Dilara, Iulia Ercuță, Anastasia Igiroșanu, Ana Mărgărit, Ioana Stanca, Teodora Teja, Daria Tica, Natalia Vasiliev, Ana Tiron și Melisa Tules, staff Alina Șerban, Norbert Kovasch, Andreea Dragoș și Alexandru Oltean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0819 secunde