Program intens pentru CSM Constanţa. Iată ce meciuri se vor disputa în weekend

255
Program intens pentru CSM Constanţa. Iată ce meciuri se vor disputa în weekend - csm-program-iar-1680874473.jpg

Articole de la același autor

O nouă săptămână cu emoții și provocări pentru sportivii de la CSM Constanța. Seniorii, juniorii și speranțele constănţene vor susține meciuri importante în campionatele de baschet, handbal, volei și rugby. Vom sta cu ochii și pe participările sportivilor constănțeni în Cupa României, la kaiac-canoe și box, dar și în Campionatele Naționale de înot și șah.

Baschetbaliștii U18 CSM Constanța au mers „ceas” în acest sezon și vor să continue seria perfectă, cu al optulea succes consecutiv în faza a doua a Campionatului Național. Lideri în Grupa a 2-a, cu punctaj maxim, băieții antrenați de Bogdan Ivanovici sunt favoriți în meciul de acasă cu gălățenii de la Academia de Baschet Phoenix. Duminică, 9 Aprilie, de la ora 16.30, la Sala Sporturilor.

Înotătorii CSM Constanța participă, săptămâna aceasta, la Campionatul Național de Seniori, Tineret și Juniori în bazin lung. Federația Română de Natație și Pentatlon Modern organizează, în perioada 5-9 aprilie, întrecerile în bazinul de 50 de metri din incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni. Competiția va reuni la start cei mai buni sportivi ai momentului din țară.

Voleibaliștii noștri încep seria meciurilor din grupa 5-8 a Play-Off-ului Diviziei A1. Băieții lui Răzvan Parpală au o misiune dificilă în capitală, în primul joc din seria de trei contra rapidiștilor. Meciul 1 din confruntarea CS Rapid București - CSM Constanța este Sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 15.00.

Micile voleibaliste de la CSM Constanța participă la Turneul Semifinal al Campionatului Național de Speranțe. Fetele noastre vor juca în Seria C, cu CNNT Craiova (8 Aprilie, ora 10.00), CS Dinamo București (8 Aprilie, ora 18.30) și CSO Voluntari (9 Aprilie, ora 12.30). Turneul este găzduit de Sala CSȘ1 Constanța.

Voleibalistele CSM Constanța reîncep meciurile oficiale în Divizia A2, cu participarea la Turneul Semifinal al Seriei Est. Fetele antrenate de Radu Began vor juca, la Sala Complexului Sportiv Tomis, cu CSU Galați (8 Aprilie, ora 13.00) și ACS Sport Plus Brăila (9 Aprilie, ora 13.00). Primele două locuri asigură calificarea la Turneul Final de promovare!

Handbaliștii CSM Constanța întâlnesc, în decurs de numai patru zile, cele două echipe de tradiție ale handbalului masculin românesc, Steaua și Dinamo. Băieții antrenați de George Buricea au avut parte de un meci tare în turul al 2-lea al Cupei României, în Sala Apollo din Capitală unde s-au impus la un gol diferență, 28-27. Turul al 2-lea al competiției, Steaua București – CSM Constanța, a fost Miercuri, 5 Aprilie, de la ora 17.30, în direct la ProArena!

După meciul de Cupă, CSM Constanța primește vizita campioanei Dinamo București, în derby-ul etapei a 24-a din Liga Zimbrilor. Pentru echipa noastră, miza este menținerea pe locul 2. Constanța luptă pentru medaliile de argint ale actualei ediții de campionat.

După egalul de pe terenul Stelei, handbaliștii CSM Constanța DivA primesc vizita celor de la Dinamo București DivA, în ultima etapă a turneului Play-Off Tineret al ligii secunde. Meciul este Duminică, 9 Aprilie, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor.

Cu 5 victorii obținute în sezonul regulat al Campionatului Național U18, rugbiștii CSM Constanța se află la un singur punct în urma liderilor de la LPS Suceava. Cele două echipe vor sta față în față, în etapa următoare. Derby-ul este programat Duminică, 9 Aprilie, de la ora 11.00, la Suceava, însă codul roșu de ninsoare pune în pericol disputarea partidei.

Rugbiștii U20 CSM Constanța au patru victorii și un egal în cele cinci meciuri disputate până acum în sezonul regulat și merg să își apere prima poziție pe terenul celor de la CSȘ2 CNE Baia Mare, duminică, 9 Aprilie, de la ora 11.00.

Start în 2023 şi pentru sportivii secției de kaiac-canoe de la CSM Constanța. Săptămâna aceasta, sportivii antrenați de Alina Chirilă și Gabriel Aftenie iau startul în Cupa României la Seniori, competiție care se desfășoară în perioada 6-9 Aprilie, la Bascov. Concursul este și criteriu de selecție pentru loturile naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5265 secunde