Spectacol făcut de handbaliştii de la CSM Constanţa în derby-ul cu CSM Bucureşti

305
Spectacol făcut de handbaliştii de la CSM Constanţa în derby-ul cu CSM Bucureşti - fondhandbal-1676802733.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal a celor de la CSM Constanţa a făcut spectacol la Bucureşti în faţa formaţiei municipal din capital. Ceea ce avea să fie un adevărat derby în Liga Zimbrilor, a fost de fapt o partidă la îndemâna constănţenilor care nu le-au lăsat nicio şansă adversarilor lor.

După înfrângerea dureroasă de pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, CSM Constanţa s-a mobilizat şi a oferit o adevărată reacţie de orgoliu. După primele 30 de minute efective de joc, elevii lui George Buricea şi Ionuţ Puşcaşu aveau să conducă cu un dezarmant 15-8.

În partea a doua, purtaţi pe braţe de suporterii constănţeni care au luat cu asalt o mare parte din „Sala Apollo”, băieţii de la malul mării au continuat recitalul de marcă.

Golurile au curs pe bandă rulantă, iar portarul Dani Vasile a pus lacăt porţii sale. Mai mult decât atât, acesta şi-a trecut în cont şi două goluri înscrise din poartă în poartă, ceea ce i-a făcut pe spectatorii din tribune să exulte.

Constanţa şi-a menţinut seriozitatea în joc şi a ţinut ritmul până la finalul partidei. După ultimul fluier al arbitrilor, CSM Constanţa s-a impus cu un categoric 34-20 şi se menţine astfel în cursa pentru ocuparea locului al doilea în Liga Naţională de Handbal Masculin.

Pentru formaţia de la ţărmul mării au înscris: Brasseleur 6 goluri, Ravnic 6, Drăgan 5, Ilie 4, Stankovic 2 (2x7m), Nikolic 3, Nistor 2, Vasile 2, Susanu 2, Komogorov 1.

Au mai jucat Rusu, Preda, Chikovani, Caba, Andrei.

CSM Constanţa se află în urma acestui rezultat pe locul al treilea în Liga Naţională, cu 41 de puncte, la o lungime în spatele celor de la Minaur Baia Mare, care au acumulat până la acest moment 42 de puncte.

Clasamentul este condus drastic de Dinamo Bucureşti, formaţie care are 54 de puncte. Acest lucru nu este, însă, deloc ieşit din comun, mai ales că echipa „Câinilor Roşii” evoluează în Liga Campionilor şi este la un pas de a se califica în fazele eliminatorii ale celei mai importante competiţii europene intercluburi.

Pentru CSM Constanţa urmează acum un meci mai facil, cu CSM Vaslui, care se va disputa în Sala Sporturilor din Constanţa. Moldovenii sunt abia pe locul 12 în clasament şi dacă nu se întâmplă nimic neprevăzut, echipa lui Buricea şi a lui Puşcaşu nu ar trebui să aibă nici un fel de probleme.

Aşadar, conducerea celor de la CSM Constanţa, împreună cu staff-ul tehnic şi chiar cu jucătorii, îi aşteaptă pe constănţeni într-un număr cât mai mare la Sala Sporturilor, sâmbăta viitoare, de la ora 15:45, pentru a fi alături de echipă.

Totuşi, cei care nu pot ajunge la sală din diferite motive, pot urmări partida în direct pe postul de televiziune Pro Arena.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4395 secunde