Spectacol la panou! CSM Constanţa a învins CSO Voluntari în Sala Sporturilor

176
Spectacol la panou! CSM Constanţa a învins CSO Voluntari în Sala Sporturilor - fondbaschet-1669568496.jpg

Articole de la același autor

A fost spectacol în Sala Sporturilor din Constanţa. Echipa masculină de baschet a celor de la CSM a primit vizita mult mai bine clasatei, CSO Voluntari. Cu un public electrizant, care a făcut o atmosferă senzaţională, „Gladiatorii din Tomis” au arătat că se descurcă din ce în ce mai bine la panou.

Primul sfert a fost extrem de echilibrat, cele două formaţii mergând cap la cap până în finalul acestuia, atunci când constănţenii s-au impus cu 18-17.

Oaspeţii de la Voluntari nu s-au lăsat mai prejos şi în sfertul al doilea au preluat conducerea jocului, reuşind să se impună cu 16-15.

Băieţii antrenaţi de Alexandru Olteanu au dat dovadă de caracter în sfertul al treilea, acolo unde au reuşit să facă „magie” la panou şi să se impună cu 20-16.

În ultimul sfert Constanţa nu a mai cedat iniţiativa şi a pus capăt meciului după ce s-a impus cu 25-23.

După timpul regulamentar de joc, CSM Constanţa a câştigat în faţa celor de la CSO Voluntari cu scorul de 78-72, aducând bucurie în sufletele tuturor suporterilor echipei de la malul mării.


În clasamentul Diviziei A, în Conferinţa B, CSM Constanţa se află pe locul 6, cu 8 puncte după 3 meciuri câştigate şi 2 pierdute.

CSO Voluntari este pe locul 7, tot cu 8 puncte, cu 2 meciuri câştigate şi 4 pierdute.

„Victorie de senzație pentru CSM Constanța în meciul cu CSO Voluntari, din etapa a 7-a a Ligii Naționale Masculine de Baschet, scor final 78-72!
 

Mereu cu un pas în fața adversarilor, baschetbaliștii noștri au făcut un sfert 3 excelent, cu Andrei Oprean în mare formă. Nate Johnson a dominat sfertul 4, dar Rhodes, Cizauskas și Cebasek au făcut și ei o treabă excelentă pe parchetul de la Sala Sporturilor, unde vicecampioana României venea după o victorie obținută în urmă cu câteva zile în FIBA Europe Cup! Nate Johnson a încheiat meciul cu 22 puncte, două recuperări și două pase decisive. Andrei Oprean a reușit 14 puncte, o recuperare și 5 pase decisive, iar Vytenis Cizauskas 14 puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive. Rhodes 11p / 5 / 1, Cebasek 4p / 9 / 1, Lazăr 8p, Corpodean 3p și Mockevicius 2p au punctat și ei pentru o victorie spectaculoasă în fața suporterilor noștri. A fost o atmosferă de care ne era dor și pentru asta vă mulțumim tuturor pentru cei prezenți la sală! Meciurile tari continuă pentru CSM Constanța, va fi o lună decembrie incendiară pentru Gladiatorii din Tomis cu meciuri dificile pe teren propriu! Hai, Constanța!”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a celor de la CSM Constanţa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.309 secunde