Spectacol total la panou. Baschetbaliştii constănţeni s-au întors victorioşi de la Focşani

125
Spectacol total la panou. Baschetbaliştii constănţeni s-au întors victorioşi de la Focşani - csmbaschet-1666527824.jpg

Articole de la același autor

A doua etapă a fost de bun augur pentru echipa de baschet CSM Constanţa, antrenată de Alexandru Olteanu.

Formaţia de la malul mării a dat piept în deplasare cu cei de la CSM Focşani. Primele două sferturi au aparținut Constanței, care a condus la pauză cu 44-24, iar apoi gazdele au redus din diferență. Pe final Constanța a gestionat bine momentele jocului, obținând o victorie la 11 puncte, scor final CSM Constanța - CSM Focșani 74-63.

Egidijus Mockevičius a fost cel mai eficient gladiator de pe parchet, meci în care a încheiat cu 12p, 8 recuperări, două pase decisive, o intercepție. Cel mai bun marcator al Constanței a fost Nate Johnson cu 14p (3x3p), 3 recuperări, o pasă decisivă. Vlad 
Corpodean a făcut un meci solid și a încheiat cu 11p (3x3p), două recuperări, trei intercepții. Vytenis Čižauskas a livrat nu mai puțin de opt pase decisive, având nouă recuperări și opt puncte înscrise cu trei intercepții.

Printre realizatori au mai fost Jarrid Rhodes 7p, patru recuperări, Dani Mâinea 6p, Andrei Oprean 6p (2x3p), Mario Lazar 5p și șapte recuperări, Jakob Čebašek 5p (1x3p), două recuperări, două intercepții.

CSM Constanța va juca pe teren propriu în următoarea etapă, pe 29 octombrie, partidă în care o va întâlni pe Laguna Sharks București.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5374 secunde