Ridicările laterale ale umerilor cresc rezistența și îmbunătățesc tonusul corpului

241
2
Ridicările laterale ale umerilor cresc rezistența și îmbunătățesc tonusul corpului - ridicari-1666527717.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu știați, ridicările laterale ale umerilor sunt destinate să întărească această zonă pentru a crește rezistența și a îmbunătăți tonusul corpului. Cum se execută? Ridicările laterale ale umerilor sunt efectuate pentru a antrena mușchi precum deltoidul și cei din jurul acestuia. Modul de efectuare a acestui exercițiu depinde de tipul de ridicare și de greutatea pe care o puteți suporta. Specialiștii în domeniu susțin că aceasta este o activitate care vă permite să câștigați forță și rezistență în această zonă a corpului, ceea ce se reflectă și în condiția fizică generală. Care sunt variațiile exercițiului? De ce ar trebui să țineți cont pentru a-l practica? Înainte de toate, pentru a realiza acest exercițiu eficient, trebuie să stați drepți, privind în față, cu picioarele ușor depărtate. Apoi, luați o ganteră în fiecare mână și începeți să ridicați fiecare braț în lateral. 


Cu brațele drepte, puteți permite o flexie spontană a coatelor. Trebuie să folosiți forța umerilor și, în final, trebuie să controlați coborârea pentru a reveni la poziția inițială. Există multe variații care întăresc o anumită parte a mușchilor umerilor. De exemplu, ridicările laterale se pot face cu gantere sau cu un scripete. În mod similar, aveți posibilitatea de a ridica ambele brațe în același timp sau de a alterna membrele. Poziția pe bancă servește la izolarea deltoizilor și a tuturor mușchilor care îi înconjoară. Începeți prin a vă întinde pe o parte pe o bancă de gimnastică. Veți avea un singur braț liber, cu care veți ridica greutatea. Izolarea musculară a acestei zone, care se dezvoltă la maxim în acest caz, se produce atunci când implicați o singură articulație. 


Comentează știrea

Tanarul Pensionar Singuratic
23 octombrie 2022
Adresa Salii de Sport si Orele de Antrenament la Umar

Poate avem noroc de data asta sa fie pe aici prin UE ca viza rezolva ai nostrii cu Olandezii (am toata increderea aici). Deasemeni daca se ofera discount cu talon de pensie si bonus pt. grup organizat.

Antrenoarea
23 octombrie 2022
Mamica Blonda de Verde

Fetita mea cea mica este imaginea Salii de Sport - "Spiritul sa fie tanar, corpul se modeleaza natural de la buna natura". Intrebati bunica, de ce poarta basma albastra ?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Aprilie 2013
Stire din Cetățenești : Vă dor umerii?
Pagina a fost generata in 1.5397 secunde