Handbaliştii de la CSM Constanţa au dat recital în Sala Sporturilor. Victorie la pas cu Bacău

138
Handbaliştii de la CSM Constanţa au dat recital în Sala Sporturilor. Victorie la pas cu Bacău - csmhandbal-1666528148.jpg

Articole de la același autor

Victorie categorică pentru echipa de handbal CSM Constanţa în etapa a 8-a din Liga Zimbrilor, cu două reprize câștigate la 5, respectiv 4 goluri diferență în faţa celor de la CSM Bacău. Doar primele 20 de minute au fost echilibrate, apoi handbaliștii antrenați de George Buricea au preluat definitiv controlul partidei.

Dacă prima repriză a fost a lui Vlad Rusu, cea de-a doua i-a aparținut lui Dani Vasile, care a și marcat două goluri, din poartă în poartă. Francezul Micke Brasseleur a fost principalul om de gol al echipei, cu pătrunderi inspirate la 9 metri, secondat de croatul Valentino Ravnic, eficient din extrema stângă, dar și pe contraatac. La finalul celor 60 de minute de joc, constănţenii s-au impus cu scorul de 37-29.

Au evoluat: Rusu, Vasile 2 goluri, Preda - Brasseleur 8 goluri, Ravnic 7, Nistor 3, Stankovic 4, Komogorov 3, Susanu 3, Chikovani 3, Ilie 2, Nikolic 1, Drăgan 1, Vegar, Caba, T. Ștefan.

Cu 7 victorii în 8 etape, CSM Constanța este pe locul 2 în Liga Zimbrilor, după campioana Dinamo București, și se pregătește pentru derby-ul rundei a 9-a, cu Potaissa Turda, programat, în deplasare, pe 29 octombrie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5962 secunde