Fetele de la CSM Constanţa, o nouă victorie în Liga Naţională de Baschet

149
Fetele de la CSM Constanţa, o nouă victorie în Liga Naţională de Baschet - csmbaschetfete-1666623133.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CSM Constanţa continuă seria meciurilor bune în Liga Naţională de Baschet Feminin. Constănţencele au evoluat duminică în faţa propriilor suporteri împotriva echipei Sirius Târgu Mureş. După două sferturi în care diferența era doar de opt puncte în favoarea Constanței, a doua parte a meciului a fost una solidă pentru fetele antrenate de Tatiana Gallova, care au făcut un sfert trei perfect, reușind să țină echipa adversă la doar trei puncte înscrise. Toate jucătoarele înscrise pe foaia de joc au contribuit la prima victorie de pe teren propriu pentru CSM Constanța.


Alina Podar a încheiat partida cu 21 de puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. Miljana Dzombeta, Naomi Davenport și Lydia Rivers au făcut un meci solid de asemenea, având cele mai mari eficiențe pe teren, Miljana Dzombeta având 11 puncte (1x3p), 2 recuperări, 2 intercepții și 8 pase decisive, în timp ce Naomi Davenport a avut nu mai puțin de 12 recuperări, 7 pase decisive, o intercepție și 7 puncte marcate. Lydia Rivers încheie cu 10 puncte, 8 recuperări, o pasă decisivă, Eva Petrof 8p (2x3p), 4 recuperări, Denisa Fota 6p (2x3p) și o intercepție, Alexandra Robotin 8p (2x3p), 1 recuperare, Anisia Croitoru 5p, 4 recuperări, 1 blocaj, Dora Ardelean 4 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, Bianca Fota 2 puncte, 4 recuperări, 


Paloma Cucu 2p, 2 recuperări, o intercepție.

Un meci în care tribunele au fost alături de fetele de la malul mării. Următoarea partidă va fi tot pe teren propriu, la începutul lunii noiembrie, cu FCC UAV Arad.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5941 secunde