Incident la Sala Sporturilor / Andrei Talpeş: „DJST Constanţa sabotează desfăşurarea turneului Final 8 al Cupei României”

27692
2

Articole de la același autor

Un incident de natură administrativă, greu de înţeles şi explicat, s-a petrecut în timpul turneului Final 8 al Cupei României, competiţie aflată în plină desfăşurare la Sala Sporturilor din Constanţa.

Astfel, mai multe bannere ale unuia dintre sponsorii evenimentului au fost vandalizate - acuză reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal Constanţa - de un salariat al DJST Constanţa. 




„În ziua semifinalei Cupei României la baschet masculin, în care CSM Constanţa a obţinut o calificare istorică, DJST Constanţa sabotează desfăşurarea evenimentului prin acţiuni care afectează buna desfăşurare a evenimentului şi promovarea sponsorului oficial al Federaţiei Române de Baschet şi implicit al Final 8.

Să nu uităm că DJST-urile, instituţii publice aflate în subordinea Ministerului Sportului, au fost înfiinţate cu scopul de a sprijini şi nu împiedica desfăşurarea acţiunilor sportive în teritoriu. Din păcate, unele dintre aceste instituţii sunt populate de oameni ce se află la conducerea lor care nu înţeleg nimic din fenomenul numit sport şi al căror comportament şi atitudine «managerială» contrazic vehement menirea acestor instituţii.

Noi, CSM Constanţa, dorim să oferim comunităţii din care facem cu toţii parte evenimente sportive de nivel naţional şi internaţional, iar după reacţia publicului din sferturile de finală, avem confirmarea că şi comunitatea îşi doreşte asta. De aceea, indiferent de piedicile care ni se pun, vom continua să promovăm sportul în Constanţa şi să facem din Constanţa capitala sportului românesc”, a declarat directorul CSM Constanţa, Andrei Talpeş.

L-am contactat şi pe reprezentantul DJST Constanţa despre care se spune că ar fi autor al vandalizării bannerelor de la Sala Sporturilor, însă acesta nu a răspuns la telefon. Când îşi va exprima un punct de vedere, îl vom publica.



Comentează știrea

Mitică Pronosport
14 februarie 2023
Chițac,tichia de mărgăritar si banul public

DJST urile au fost inființate ptr sinecuriștii de partid si ptr sifonarea banului public,la fel si CSM urile care sunt la modă.Cel mai mare hoț si cel mai prost administrator al bunului public este statul prin reprezentantii ei ,sinecuriștii si lingăii de partid.Din câte am inteles CSM ul ar fi plătit in jur de 20000 € FRB ptr a organiza Final 8. In loc sa investeasca acești bani in infrastructura , de exemplu sa schimbe parchetele din Sala Sporturilor si Complexul Sportiv Tomis ( Flămânda),primaria ii arunca pe Apa Sâmbetei. Cei trebuie chelului ? Tichie de mărgăritar. PS. Ca să ințeleagă tot poporul ,banii din bugetele DJST si CSM sunt pani publici nu sunt privați. In conducerea celor două institutii sunt oameni numiți politic prin sistemul PCR(Pile,Cunoștinte si Relatii). A se acuza reciproc in public care este mai incompetent ,inseamnă ca avem de-a face cu o luptă ptr putere in sânul politicii,o luptă ptr ciolan.

Ion
14 februarie 2023
Song

Ass este. Aveti mare mare dreptate

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5745 secunde