Baschetbaliştii de la CSM Constanţa, din nou pe parchet. În Sala Sporturilor vine CSM Focşani

181
Baschetbaliştii de la CSM Constanţa, din nou pe parchet. În Sala Sporturilor vine CSM Focşani - fondbaschetmaine-1672844146.jpg

Articole de la același autor

Vacanţa s-a încheiat pentru echipa masculină de baschet a celor de la CSM Constanţa. Elevii lui Alexandru Olteanu şi Valentin Boian s-au reunit miercuri şi au efectuat un prim antrenament, iar joi vor primi vizita echipei CSM Focşani, partidă care se va disputa în Sala Sporturilor din Constanţa, cu începere de la ora 19.00.

Finalul de an a fost unul de excepţie pentru CSM Constanţa, care a reuşit în premieră calificarea între primele opt echipe ale Cupei României.

După un mini-turneu care s-a disputat la Constanţa, CSM a câştigat ambele meciuri pe care le-a avut de disputat, cele cu Laguna Bucureşti şi SCMU Craiova.

Acum, constănţenii se concentrează pe Liga Naţională de Baschet Masculin, dar şi pe meciurile care vor urma în Cupa României.


Partida cu cei de la CSM Focşani ar trebui să fie una la îndemâna formaţiei de pe litoral. În Conferinţa B din Liga Naţională de Baschet Masculin, CSM Constanţa se află pe locul 6, cu 14 puncte, având 5 victorii şi 4 înfrângeri.

Oaspeţii de joi ai constănţenilor sunt pe locul 8, cu 13 puncte, având doar 2 victorii şi 9 înfrângeri.

Trebuie spus şi faptul că publicul care vine să îi urmărească pe baschetbaliştii constănţeni este unul senzaţional, iar acesta provoacă deseori o atmosferă electrizantă în tribunele din Sala Sporturilor.

CSM Constanţa are în componenţă jucători valoroşi ca Cebasek sau Johnosn, cei care la fiecare partidă fac spectacol.

Reamintim că în ultimul meci al anului trecut, cel cu SCMU Craiova, CSM Constanţa a făcut o partidă mare, impunându-se la limită, scor 78-77, după un joc interzis cardiacilor.


Aşa cum am spus-o şi mai devreme, cel mai bun marcator al constănţenilor de până acum în acest sezon este Nathan Johnosn, care a reuşit să marcheze o medie de 21,4 puncte pe meci.

Cel mai bun recuperator este Egidijus Mockcevicius, care a reuşit până în prezent o medie de 8,4 recuperări pe meci, în timp ce marele pasator al echipei de la malul mării este Vytenis Cizauskas, cu o medie de 6,6 pase pe meci.

În ultimele partide jucate în Sala Sporturilor din Constanţa, băieţii lui Alexandru Olteanu au încântat publicul şi cu celebrele slam dunk-uri, împrumutate parcă din NBA.

Tricoul constănţenilor este îmbrăcat şi de câţiva americani care au în sânge astfel de execuţii care mai de care mai spectaculoase.

Totodată, la fiecare meci organizatorii au foarte multe surprize pentru publicul prezent în tribune.

La pauza mare se organizează întotdeauna concursuri de aruncări cu mingea la coş, întreceri în slam dunk-uri, sau concursuri de driblinguri.

Desigur, cei care reuşesc să îşi etaleze veleităţile nu pleacă acasă cu mâna goală. Aceştia primesc mingi, tricouri, fanioane sau alte obiecte cu însemnele echipei favorite.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8886 secunde