Simona Halep ar putea să piardă sponsorizarea cu o firmă importantă de echipament sportiv

456
Simona Halep ar putea să piardă sponsorizarea cu o firmă importantă de echipament sportiv - halepcontract-1672844309.jpg

Articole de la același autor

Există un risc real ca Simona Halep (31 de ani) să piardă contractul de sponsorizare cu Nike, după ce gigantul american a pus capăt colaborării cu trei colege ale româncei din circuitul WTA.

Cunoscuta firmă de echipament sportiv nu mai pare dispusă să investească atât de mult în tenis în 2023! Odată cu startul noului sezon, mai multe jucătoare de top au pierdut contractele de sponsorizare cu Nike.

În mod inevitabil, apare întrebarea dacă Nike îi va mai furniza Simonei Halep echipamentul atunci când românca va reveni pe teren după suspendarea pentru dopaj.


La început de 2023, Nike a reziliat contractele a trei jucătoare cunoscute din circuitul WTA! Sloane Stephens (SUA), Donna Vekic (Croația) și Marketa Vondrousova (Cehia) nu mai sunt îmbrăcate de compania americană în sezonul care tocmai a început.

Până în acest moment, firma de echipament sportiv nu a luat nicio decizie în privința Simonei Halep, după ce constănțeanca a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open.

Există însă în continuare riscul ca Nike să îi suspende contractul Simonei Halep, așa cum fabricantul american de echipament sportiv a procedat în cazul Mariei Sharapova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6771 secunde