Victorii spectaculoase pentru handbaliştii şi baschetbalistele de la CSM Constanţa

171
Victorii spectaculoase pentru handbaliştii şi baschetbalistele de la CSM Constanţa - fond-csm-handbal-baschet-1679223023.jpg

Articole de la același autor

A fost un week-end fructuos pentru CSM Constanţa. Echipa de handbal masculin din oraşul de la malul mării a evoluat în deplasare, la Bacău, într-o partidă care s-a disputat sâmbătă după amiază.

Vorbim despre o victorie la 10 goluri pentru CSM Constanța în meciul din deplasare cu CSM Bacău, din etapa a 21-a a Ligii Zimbrilor. Băieții antrenați de George Buricea s-au impus cu 32-22, conservând avantajul luat la pauză, 16-6, după o primă repriză aproape perfectă.

Brasseleur a marcat 12 goluri și a depășit borna 100 în acest sezon. Vasile a avut un procentaj de 60% la intervenții salvatoare în prima repriză, iar apărarea a arătat că este cea mai bună din campionat, primind doar șase goluri în 30 de minute.

Pentru CSM Constanţa au evoluat următorii jucători: Vasile, Rusu – Brasseleur 12 goluri, Ravnic 6, Drăgan 5, Nikolic 4, Stankovic 2, Komogorov 1, Susanu 1, Andrei 1, Chikovani, Caba, Nistor şi Raso.

Odată cu acest succes CSM Constanţa şi-a trecut în cont cea de-a 16-a victorie în Liga Zimbrilor şi se menţine pe locul al doilea, cu 50 de puncte, la un ecart de patru puncte faţă de Minaur Baia Mare, formaţie care a fost învinsă de liderul Dinamo Bucureşti.

În etapa următoare CSM Constanţa va juca pe teren propriu în faţa propriilor suporteri Potaissa Turda. Partida se va disputa duminică, 26 martie, cu începere de la ora 15:45.

Nici echipa feminină de baschet a celor de la CSM Constanţa nu s-a lăsat mai prejos în acest week-end. Baschetbalistele noastre au câștigat cu 95-69 pe terenul Rapidului, reușind să se impună în toate cele patru sferturi.

După 44-37 la pauză, fetele antrenate de Tatiana Gallova au fost net superioare și nu le-au mai dat nicio șansă adversarelor.

Keyona Hayes a avut un monster game și a încheiat în double double, cu 23 de puncte și 18 recuperări. Teresa Vitulova a avut o evoluție solidă, cu 18 puncte și cinci recuperări.

Alina Podar a fost în mână la aruncările de la distanță (3 din 4, procentaj 75%), reușind un total de 15p, patru recuperări, trei pase decisive. Miljana Dzombeta a dat 14 pase decisive și a pus cinci puncte pe tabelă.

Au mai evoluat: Petrof 13p, Cucu 8p, Tobin 8p, Croitoru 2p, Ardelean 2p, Manea 1p, Denisa Fota, Bianca Fota.

Baschetbalistele de la CSM Constanța încheie astfel sezonul regulat pe podiumul Ligii Naționale, cu 16 victorii și doar patru înfrângeri și continuă cursa pentru medalii.

Având în vedere forţa echipelor care evoluează în Liga Naţională de Baschet Feminin, CSM Constanţa a reuşit să aibă un parcurs incredibil şi să producă multe surprize. După finalul sezonului regulat urmează acum alte meciuri pe muchie de cuţit pentru CSM Constanţa.

Fetele de la malul mării vor fi avantajate în special la meciurile pe care le vor disputa pe teren propriu, în Sala Sporturilor din Constanţa, acolo unde mereu au parte de o atmosferă electrizantă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7731 secunde