Recital de goluri în Liga a Patra din judeţul Constanţa. 57 de reuşite în nouă partide

268
Recital de goluri în Liga a Patra din judeţul Constanţa. 57 de reuşite în nouă partide - etapa-liga-4-1679222974.jpg

Articole de la același autor

Liga a Patra din judeţul Constanţa a avut parte de o etapă de-a dreptul nebună. În cele nouă partide disputate sâmbătă s-au înscris în total nu mai puţin de 57 de goluri.

Scorul etapei a fost stabilit de echipa CS Năvodari care a câştigat pe terenul celor de la Farul Tuzla cu incredibilul scor de 12-3.

Liderul Axiopolis Cernavodă s-a distrat în deplasarea de la Portul Constanţa şi a câştigat cu 5-2, în timp ce ocupanta locului secund, Sparta Techirghiol, s-a impus pe terenul celor de la Viitorul Pecineaga cu 5-3. Un egal spectaculos a avut loc şi în meciul dintre CS Lumina şi CS Poseidon Limanu, partidă care s-a încheiat 3-3.

Chiar dacă are o echipă tânără, Viitorul Cobadin a reuşit în cele din urmă să câştige meciul cu AS Şoimii Topraisar cu scorul de 2-1.

Ştiinţa Poarta Albă rămâne în continuare fără punct câştigat după 21 de etape, în urma înfrângerii de pe teren propriu în faţa celor de la CSO Ovidiu, scor 1-5.

Axipolis Cernavodă este lider cu 63 de puncte, fiind urmată de Sparta Techirghiol, care are 56 de puncte. Podiumul este completat de CS Medgidia, cu 52 de puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5071 secunde