Edi Iordănescu a făcut lista preliminară cu stranierii convocaţi pentru „dubla” cu Andorra şi Elveţia

234
1
Edi Iordănescu a făcut lista preliminară cu stranierii convocaţi pentru „dubla” cu Andorra şi Elveţia - fond-convocari-nationala-1678890761.jpg

Articole de la același autor

Primele două meciuri din campania de calificare la EURO 2024 se apropie cu paşi repezi, iar selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edi Iordănescu, a făcut deja lista preliminară cu stranierii care vor lua parte la această acţiune.

România va juca pe 25 martie în deplasare cu Andorra, cu începere de la ora 21:45, pentru ca pe 28 martie să primească, de la aceeaşi oră, vizita selecţionatei din Belarus.

Iordănescu a analizat foarte bine ce jucători s-ar plia pentru aceste meciuri şi a luat o decizie. Lista cu stranierii convocaţi pentru cele două meciuri arată în felul următor:

Portari - Florin Niță (Pardubice), Ionuț Radu (Auxerre), Valentin Cojocaru (Leuven);

Fundaşi - Andrei Rațiu (Huesca), Vlad Chiricheș (Cremonese), Adrian Rus (Pisa), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Radu Drăgușin (Genoa), Virgil Ghiță (Cracovia), Alexandru Pașcanu (Ponferradina);

Mijlocaşi - Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba), Marius Marin (Pisa), Răzvan Marin (Empoli), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns), Olimpiu Moruțan (Pisa), Adrian Păun (Beer Sheva), Alexi Pitu (Bordeaux), Dorin Rotariu (Atromitos), Alexandru Dobre (Famalicão), Valentin Mihăilă (Parma), Dennis Man (Parma), Valentin Gheorghe (Ümraniyespor);

Atacanţi - Florin Tănase (Al Jazira), Denis Drăguș (Genoa), George Pușcaș (Genoa).

Hagi a luat foc. „Cum să nu fie convocat şi Ianis?”

Patronul şi managerul celor de la FC Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a reacţionat foarte dur când a văzut lista cu jucătorii convocaţi. Fostul mare fotbalist este de părere că fiul său, Ianis Hagi, ar fi meritat să fie printre cei selecţionaţi, chiar dacă a lipsit o perioadă îndelungată de pe gazon din cauza unei accidentări teribile.

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată. Ianis, în momentul de față, este sănătos. Nu poate să joace mai mult, dar e sănătos. Au apărut discuții despre ce cred unii și alții. Ianis nu e important pentru antrenorul echipei naționale. Dacă era important, se afla măcar pe lista străinilor. Când i se comunică că e un jucător important, de ce nu face parte dintre jucătorii convocați? Au avut loc discuții. I s-a comunicat că e un jucător foarte important pentru echipa națională. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Înseamnă că Ianis nu contează pentru echipa națională. Pitu cât joacă? Cât a jucat în ultimele zece meciuri? Vorbesc de unul de-al meu. Păi de ce e în listă? Ianis nu e. Ianis poate să facă mai multe decât Pitu în 10 minute, probabil, dată fiind experienţa lui. Cred eu că antrenorul ne-a dat un mesaj foarte clar”, a declarat Gheorghe Hagi.

Comentează știrea

Suporter
16 martie 2023
Joaca pe scena la dansuri

Oameni rai .Puteau sa-l cheme macar sa care gentile cu mingiile de antrenament ori sa faca ghetele colegilor cu crema .Mai bifa baiatul o selectie ,ce daca scotea un jucator valid din schema .Poate i-l suparati si se duce la nationala machedoneasca in sala la Medgidia .

Pagina a fost generata in 0.4292 secunde