Trofeul "Liga Old-Boys" a ajuns în faza semifinalelor. Fotbal spectacol în Sala Sporturilor

343
Trofeul

Articole de la același autor

În fiecare început de an, la Constanţa, este o tradiţie să se joace fotbal în Sala Sporturilor. Trofeul „Liga Old-Boys” se dispută şi în acest an şi găzduieşte partide extrem de spectaculoase. La finalul săptămânii trecute s-au disputat sferturile de finală ale acestei competiţii spectaculoase.


FC Constanţa a jucat împotriva celor de la CSO Murfatlar şi a făcut-o la un nivel ridicat. Cu un Sorin Ţeican într-o formă incredibilă FC Constanţa s-a impus cu 3-0. Un alt meci interesant a fost acela dintre Voinţa Valu lui Traian şi FCS Performer.
Având în vedere că Performer a avut în componenţă foşti fotbalişti profesionişti putem spune că echipa din Valu lui Traian a produs o mică surpriză. Cu un portar care a avut o poftă de joc superbă, în persoana jurnalistului Adrian Lungu şi cu Marian Măciucă făcând legea pe teren, Voinţa s-a impus cu un incredibil 4-1 şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.


Voinţa Constanţa nu a putut rezista în faţa celor de la Ultras Constanţa şi a cedat cu 1-2, iar în ultimul meci Star Farul s-a impus cu 5-3 în faţa celor de la CS Agigea după executarea loviturilor de departajare.


Atmosfera a fost una electrizantă în Sala Sporturilor din Constanţa. La fiecare meci tribunele au fost pline, iar fanii au fost împărţiţi.


Aşa cum se întâmplă în fiecare an, meciurile din cadrul acestui turneu sunt foarte spectaculoase iar cei care intră pe teren dau totul pentru a juca la cel mai înalt nivel.


De asemenea, nu au lipsit nici contrele între jucători şi arbitri, dar tocmai aceste lucruri fac ca turneul să fie unul mai spectaculos.


Turneul a căpătat o notorietate importantă, mai ales că este promovat şi pe reţelele de socializare acolo unde chiar protagoniştii pot schimba idei între ei şi îşi pot spune anumite păreri despre ceea ce se întâmplă etapă de etapă la sală.
Fotbalul de sală disputat la Constanţa naşte rivalităţi, dar în acelaşi timp leagă şi prietenii foarte frumoase care se pot întinde pe toată durata vieţii.


Până în această fază a semifinalelor au avut loc şi multe accidentări, cartonaşe galbene sau cartonaşe roşii, iar acest lucru dovedeşte faptul că cei care intră pe teren îşi dau tot interesul pentru a obţine victoria.
Semifinalele Trofeului „Liga Old-Boys” se vor disputa sâmbătă, 18 martie.


Primul meci din careul de aşi va începe la ora 15:30 şi va avea loc între FC Constanţa şi Voinţa Valu lui Traian, iar cel de-al doilea va debuta la ora 16:20 şi le va aduce faţă în faţă pe Ultras Constanţa şi Star Farul.


Ne aşteaptă, aşadar, un week-end cu două partide spectaculoase în care cele patru echipe rămase în competiţie vor face totul să obţină calificarea în marea finală. Rămâne de văzut cine va avea o doză mai mare de voinţă şi în acelaşi timp de luciditate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6148 secunde