Fanii Rapidului, mesaj pentru FC Farul. „În play-off o să le dăm doar trei bilete”

404
1
Fanii Rapidului, mesaj pentru FC Farul. „În play-off o să le dăm doar trei bilete” - fani-rapid-1678794753.jpg
Ultrașii Rapidului s-au supărat că nu au fost lăsați să intre pe stadionul de la Ovidiu în număr mai mare decât permite regulamentul, adică 5% din capacitatea arenei celor de la Farul, la meciul cu „marinarii”. Oficialii constănțenilor le-au pus la dispoziție giuleștenilor 215 bilete, dar aceștia au venit în număr de 600. Când au văzut că nu au succes în demersul de a intra toți în arenă, suporterii au decis ca întreaga galerie să rămână în afara stadionului.


Pe de altă parte, se anunță cel mai încins play-off dintre toate de până acum. Și nu doar strict fotbalistic, la nivelul gazonului, ci și în tribune. Deja două dintre combatante sunt în conflict deschis după ultima rundă din sezonul regulat, în care Farul și Rapid s-au ciocnit la Ovidiu. Pe teren a fost 2-1, dar în tribune duelul galeriilor n-a mai avut loc.


Fanii giuleșteni au venit mulți, în jur de 600, dar gazdele le-au oferit numai 215 tichete, invocând prevederile regulamentare. Ca răspuns, rapidiștii le-au refuzat, preferând să rămână în afara arenei, din spirit de solidaritate.


Potrivit gsp.ro, şeful galeriei alb-vișinii, Liviu Ungurean, e ferm: „O să le răspundem și noi la fel. Regulamentul spune că putem să le dăm bilete între 0% și 5% din capacitatea stadionului. O să le dăm fix trei bilete la meciul cu ei din Giulești, din play-off, în etapa a doua. Îi anunțăm de pe acum, să aibă timp să amestece bine tombola aia, să vadă cine poate să viziteze stadionul nostru. Au uitat că noi i-am primit cu apă, cu sucuri, le-am dat mereu câte bilete au vrut și au mai venit și cu «surorile» lor din Peluza Sud de la FCSB. Au avut acoperiș la tribună, lumină bună. Pe noi ne-au ținut în noroi și în ploaie! Dar nu-i nimic, nici ei nu mai au ce căuta în Giulești!”.


Comentează știrea

Romanescu
Joi, 16 martie
made in Romania

Sunt constantean nascut si crescut la malul marii...DAR! oamenii au dreptate...se putea face ceva sa ,,fie bine,, pt toata lumea...o simpla parere...asa mare tziganie...lasi oamenii sa stea in ploaie si in afara stadionului...PACAT ! eleganta nu este in caracterul romanilor din pacate...chiar daca galeria Rapidului intrecea pe cea a Farului...care era problema? mai frumos jocul...si in tribune si pe teren...Servicii de 2 lei in Romania....MULT EGO si multa prostie ! SUCCESURI

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3556 secunde