Mesajul lui Ianis Hagi cu 100 de zile înainte de Euro U21. „Suntem capabili de meciuri memorabile”

105
Mesajul lui Ianis Hagi cu 100 de zile înainte de Euro U21. „Suntem capabili de meciuri memorabile” - ianis-mesaj-1678794648.jpg

Articole de la același autor

România este una dintre gazdele Euro U21, alături de Georgia. Cu 100 de zile înainte de debutul turneului final, Ianis Hagi și-a amintit de momentele magice din 2019, când „tricolorii mici”, care îl aveau și pe el în componență, au jucat în semifinalele Euro 2019.


Între timp, Ianis Hagi a fost ales ambasador al Campionatului European și a ținut să le transmită un mesaj elevilor lui Emil Săndoi.


„M-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a fi ambasadorul acestei competiții ce se dispută și la noi acasă. Pentru orice fotbalist este o onoare să joace în fața propriilor suporteri, cu atât mai mult la un turneu final. Avem o generație cu mult potențial și îmi doresc ca ei să depășească performanța obținută de noi în 2019. Vor întâlni echipe de top ale Europei și vor avea nevoie de toată susținerea de care știu că suporterii românii sunt în stare. Momentele din Italia 2019 sunt ceva unic în sufletul meu. Și sunt convins că, alături de 30.000 de fani în tribune, ai noștri sunt capabili de meciuri memorabile”, a spus Ianis Hagi, potrivit FRF.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6568 secunde