Ianis Hagi, pe teren la victoria lui Glasgow Rangers. Constănţeanul nu a fost titular

268
Ianis Hagi, pe teren la victoria lui Glasgow Rangers. Constănţeanul nu a fost titular - ianis-1678375858.jpg

Articole de la același autor

Ianis Hagi (24 de ani), mijlocașul ofensiv constănţean de la Rangers, a intrat pe final în victoria cu Hibernian, scor 4-1, în campionatul Scoției.

Hagi a bifat 13 minute cu Hibernian, după ce etapa trecută jucase doar două minute, cu Kilmarnock. Ianis a intrat în locul Fashion Sakala, omul meciului pentru Rangers.

Ianis Hagi, abia revenit după o accidentare care l-a ținut pe tușă un an, a bifat al 4-lea meci în acest sezon la Rangers. Are trei partide în campionat și una în Cupa Scoției.

Nu a fost titular în Premiership, a jucat 32 de minute intrând de pe bancă. A fost titular în Cupă, cu Partick Thirstle, 3-2, dar a fost schimbat la pauză. Cu Hibernian, Hagi a intrat când scorul era deja 4-1 pentru echipa sa. A trimis un șut pe poartă, a atins mingea de 11 ori și a avut un procentaj de 88% la acuratețea paselor.

„Fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care sunt fericit. A fost un an dificil. Acum doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce se strâng meciurile. Obiectivul este să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni. Sunt nerăbdător și concentrat să revin cât mai curând posibil și fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru a mă întoarce la ce am fost, ba chiar și mai mult de atât”, a declarat Ianis Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6604 secunde