Ianis Hagi continuă recuperarea. „Îmi place pentru că este foarte dedicat”

228
Ianis Hagi continuă recuperarea. „Îmi place pentru că este foarte dedicat” - ianisrefacere-1658233933.jpg
Ianis Hagi se reface încă după accidentarea suferită în luna ianuarie și face eforturi imense ca revenirea sa pe terenul de fotbal să se producă mai repede decât era programată.

Hagi Jr. a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, dar cei de la Glasgow Rangers s-au ocupat de toate aspectele ce țin de recuperarea internaționalului român.

Gheorghe Hagi a dezvăluit cu Ianis este însoțit tot timpul de fizioterapeuții săi care îl ajută în fiecare zi cu recuperarea.

„Putem face asemănări, dar nu comparații, mai ales când vorbim despre jucători tineri. Fiecare e cu istoria lui, cu personalitatea lui. Trebuie să descoperim jucători care să ne depășească la un moment dat. Acesta este idealul meu.

Ianis face parte dintr-o generație foarte talentată. Trebuie să muncească, să își facă un nume în Europa, iar asta se poate face doar cu trofee, cu titluri. Ei mai au în față o carieră de 10-12-15 ani. Trebuie să muncească, să se sacrifice, să se dedice.

Nu știm ce va fi, dar îmi place de el pentru că este dedicat. Ne reprezintă foarte bine în afară. Cei de la Rangers sunt foarte mulțumiți. El nu este în vacanță acum, are un program de recuperare. Are fizioterapeuții lui, merg tot timpul cu el, totul e planificat”, a declarat Gheorghe Hagi.

Pagina a fost generata in 0.3844 secunde